Singellivet

Insåg häromdagen att jag snart varit singel i ett halvår. Sinnes! Det är ungefär en hel fjärdedel av den tid som jag och M var tillsammans. Ändå känns det som att allt var igår.

Tänker på honom mindre här, men det är sjukt att jag fortfarande drömmer om honom/om oss så gott som VARJE natt. Varje dröm är olik den andra, men gemensamt för dessa drömmar är att de oftast börjar bra men slutar dåligt. Olyckligt. Verklighet.

Undrar när lilla jag ska börja inse att det jag drömmer om är historia och dags att lägga bakom sig. Time to move on girl!

Jag vill bli kär igen, snart. Vill uppleva de lyckorus som en förälskelse frambringar. Så pass långt har jag ändå kommit :) Inte alls så att jag går runt och letar efter kärleken, men jag håller absolut ögonen öppna. Både jag och Linda har insett att det finns mycket fint att titta på i denna stad, hehe. Så kom igen nu Oschlo, leverera lite flirt och kärlek i vår!

Nu vill jag somna och drömma om nåt kul. Väckaren står för övrigt på 04.20 imorgon.. SKJUT MIG.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Sophia

Passa på att njuta oxå, att vara för dig själv och göra det du vill! Kärleken kommer alltid att finnas där och komma när du minst anar det :) Men efter att nu varit singel över fyra år efter nio år tillsammans, är mitt tips att inte tänka så mycket utan göra det du vill o ta vara på tiden för dig själv o hitta det du vill göra. Finns sina fördelar med singel kan jag säga ;) Kärleken kommer, när vi minst anar det.. Under tiden gör vi det som vi mår bra av! Kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback