Tänk om man bara kunde hoppa fram en vecka.

Var less på jobbet redan efter två timmar igår. Känns sådär att jag bara har sju dagar kvar till nästa lediga dag! Avundas verkligen dem som har helg efter idag. Så, alla ni som har en "full-fart-mot-helgen-fredag": njuuut! Nu ska jag ner på stan för att möta upp min gode vän Erik, blir lunch på TC :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Uppdatering!


Ja nu var det några dagar sedan jag skrev. Detta är vad som hänt sedan dess:


Måndag: Inget särskilt alls. Jobbade 6-13. Tackade sedan nej till en lunch/middagsdejt med Linda på stan, för att istället ägna dagen raklång i soffan framför tv:n tills träningen senare på kvällen. Var förresten och shoppade lite på rean på EXPO också. Köpte nya dricksglas (heter det så?), nya vinglas, en äggskärare (heter det så?), en ny kökskniv och två ljuslyktor.


Tisdag: Var jag ledig och det var fettisdag. Steg upp strax efter halv tolv, efter att en morgonpigg Lova till sist tröttnat och bitit mig det hårdaste hon kunde i kinden för att väcka mig till liv. Gick sedan ut i det finfina vädret på långpromenad, för första gången i år utan mössa och med vårjackan på! Underbart :) Under eftermiddagen städade jag, fixade världens största och godaste semlor, ja gjorde allt som behövde göras för att förbereda inför mitt lilla inflyttningsfika som skulle äga rum på kvällen. Emma Ö, Emma, G, Malin, Sofia, Linda och Josse var det som kom på besök. :)


Josse kom direkt från ICA ;)

Onsdag: Innebar ännu en ledig dag. LÖNING. Gick på stan med Sofia och gjorde mitt bästa för att bara köpa det allra nödvändigaste. Blev en helt vanlig svart kofta, eftersom min favorit till svarta kofta varit försvunnen sedan några månader tillbaka. Tycks minnas att jag lånade ut den till någon när vi hade förfest hos mig innan jul, men kan varken komma på till vem eller när det var. Nån? Blev även en annan randig "sommarkofta" från HM, ett vitt linne från Rut m.fl, och ett par vita puma-skor från dna. Efter stan blev det middag på Göteborg med mamma som hade varit här på någon kurs under dagen. Därefter mötte vi upp Emelie som även hon var i stan över dagen och som ville passa på att hänga med och kolla in nya lägenheten.


Känns inte som jag gjort så mycket mer nämnvärt. Största nyheten i veckan måste ju vara förlovningen mellan vår kronprinsessa och hennes Daniel. Det var på tiden! :P Känns liite överdrivet att aftonbladet igår hade gjort typ en hel tidning som bara handlade om kungafamiljen. När "familjen" sedan gick ut och pratade om hela förlovnings-grejen i TV så var det nog bland det töntigaste jag sett, nästan pinsamt. Kungen satt tyst och tittade in i kameran, Victoria och Daniel satt och log och nickade, samtidigt som drottning Silvia satt och läste innantill (med sin värdelösa svenska) från en lapp där hon skrivit ned sina lyckönskningar till det blivande kungaparet? Idag har jag motionerat lite med Linda under förmiddagen och ikväll blir det jobb. Det är också ungefär vad jag kommer göra den närmaste tiden. Har 2 lediga dagar framför mig nu de närmaste 19 dagarna!


Hej hopp!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag

Vet inte om det är alla dessa skid-VM som lyckats inspirera mig men när jag vaknade upp idag så kände jag plötsligt för att bege mig ut i snöfallet på en ordentlig skidtur. Så här långt åkte jag! :P



I SSS finns det ju inte elljus spår som på mer bebodda ställen utan vill man göra det enkelt för sig så får man hålla sig till vägar och skoterleder. Skoterleden var dock i det närmaste orörd, så jag fick agera "spår-kalle" åt mig själv och bitvis plumsa mig fram så gott det gick. Kände mig inte som Charlotte Kalla direkt! Såg inte lika oberörd ut som henne heller när jag hade åkt min lilla runda :P


För att hoppa till något helt annat så har jag här i dagarna gått och funderat på om man kanske skulle ha permanentat håret (storlek större på lockarna) lite längre fram i vår. Nöter som fan på håret, jag vet. Men ändå! Det roliga är bara att de senaste två gångerna jag tvättat håret och låtit det självtorka så har det kommit fram lite korkskruvar i längderna :) Hade jättefina lockar för några år sedan som tyvärr försvann när jag klippte bort allting, men kan det vara så att de kanske är på väg att komma tillbaka? Hoppas!


Helgen är över. Nu väntar en tidig morgon imorgon och sedan två lediga dagar igen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Adde goes 20!!

Vill säga grattis på födelsedagen till min käraste vän Linda Adolphson!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Långhelg

Igår vaknade jag upp med en långhelg framför mig. Klockan var runt elva när jag började vakna till liv och det var en och en halv timme efter att både den ena och den andra väckarklockan hade ringt. Första känslan var jobbig eftersom jag var helt hundra på att jag hade en timme på mig att stiga upp och hinna iväg till jobbet. Men så var ju inte fallet! Ledig dag och det enda jag hade på schemat var en träff med Emma på simhallen klockan tolv. Bara tredje gången kanske som vi tränar tillsammans sedan november (?) då jag, hon och Josse köpte träningskort där för att kunna, just det, träna tillsammans. Josse har väl varit där tre gånger (sammanlagt) sedan dess skulle jag tro :P


Fotbollsträning lite senare. Bara tre veckor kvar nu till första matchen - utomhus! :)


Direkt efter träningen kom Malin och hämtade upp mig för att åka till Rebekka som är hemma hos familjen i Berttjärn över helgen. Vi surrade om senaste nytt och spelade sällskapspel. Idag åker jag hemöver så det var allt jag fick se av Bre för den här gången. Men om två veckor kommer hon hem igen och då blir det FEST FEST FEST! :D Med mig från stan idag tar jag Sofia och Emma Ö. Vi tänkte stanna till i Vindeln och se hockey kl. 14. Första och enda matchen jag hinner se den här säsongen! Därefter drar jag vidare till SSS och jag har beräknat hinna hem lagom till en god middag och avsparken mellan Manchester United-Blackburn :D Åker tillbaka till stan igen imorgon, då med lilla Lova med mig som semestrat allt för länge hos morföräldrarna!


Trevlig lördag alla :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Allmän beklagan m.m.

Några saker jag stör mig på för tillfället:


  • Att "och" blir "Mäh" och att "men" blir "Mdm" på mobilen när jag skriver sms. Lär mig aldrig detta, så får jämt gå tillbaka och ändra. Borde inte mobilen förstå någon gång att jag allt som oftast vill att det ska bli "och" eller "men", inte "Mäh" eller "Mdm"!

  • När man gnuggar på en fläck med en trasa (med en massa medel på, och så länge att man blir trött i armen) utan att den går bort.

  • Folk som beställer mat på Sibylla, men som sedan är borta när den är färdig.

  • När jag råkar glömma en macka i micron för länge så den blir blir jättevarm och sedan alldeles hård. TVÅ GÅNGER PÅ RAKEN.

  • När mitt internet kopplar ifrån. Detta hände aldrig i min källare på Haga. Händer däremot rätt ofta nu sedan jag flyttat. Faktum är att samma sak händer Linda som även hon bor på Teg och har samma internet. Så ja, Teg. En besvikelse där?

  • Att det är så rysligt kallt ute hela tiden. Först höll man på bli totalt över- och insnöad en period. Nu tror jag att hela Umeå håller på att frysa till is. Att man sparar vinterpäls på benen hjälper inte ett piss. Skämt åsido. Ge oss varmare vårdagar snart!

  • Att jag får ont i ryggen så fort jag börjar röra mig. Måste åtgärdas snarast!

  • Att jag fått en finne i örat. Jag får nästan aldrig finnar, varken i ansiktet eller någon annanstans. Så vad nu? Hurts like hell.

  • Sen finns det några saker till, men de törs jag inte skriva här.

 Tro nu inte att jag har en dålig dag. Inte alls! Finns mycket positivt också. Till exempel att Rebekka kommer till Umeå i helgen och att det trots kylan blir ljusare och ljusare ute nu för varje dag som går! :D Ska snart iväg och löpträna med laget. Träning 21:30-22.30 är rätt sent, särskilt när man var uppe strax efter fem i morse. Men det var tydligen den enda tid de hade över i friidrottshallen åt oss. Och jag klagar egentligen inte, mycket hellre sent och inomhus, än tidigt och utomhus! Känner mig faktiskt mycket mer motiverad än förra onsdagen. Ska rent av bli lite intressant att se hur mycket man orkar :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Livsnjutning

Här Malin (och alla ni andra också som gillar att baka eller äta det som är bakat) är receptet på godaste cheesecaken :)


Blåbärscheesecake

ca 12 bitar, ugnstemperatur 150°


Ingredienser:

200 g krossade digestivekex (14-15 st)

125 g smör

2 msk socker


Fyllning:

225 g blåbär

400 g cream cheese

1 dl socker

4 ägg

2 tsk vaniljsocker

1 msk maizena


Garnering:

250 g kesella vanilj

blåbär


Och så här gör du:

Finfördela kexen i matberedare eller mortel. Smält smöret och blanda det med kexsmulor och socker. Tryck ut massan i en bakform med löstagbara kanter (26 cm i diameter). Den ska täcka både botten och 4-5 cm upp på kanten.


Blanda samman blåbären (spara några till garnering) och de övriga ingredienserna till fyllningen och rör till en smet, kör gärna i matberedare även här så att bären krossas. Häll fyllningen i formen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca en timme.


Låt kakan svalna och täck ytan med vaniljkesella och garnera med sparade bär.


ÄÄÄÄÄT.


Vet att jag redan lagt upp en bild på den här förut, men jag hade fler bilder och den tål att ses igen ;)




Ett tips: ät inte upp hela på en gång (hur svårt det än kan vara) för den är ännu godare dagen efter då den fått stå i kylen ett tag. Så, baka och njut! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Inflyttad

...och så har jag sovit första natten i min nya lägenhet på Teg! :) Det var dock nära att jag skulle fått tillbringa första natten i trappuppgången istället för i sängen. Lyckades nämligen låsa ut mig själv från lägenheten runt halv tolv sent igår kväll. Först började jag skratta, mycket! Sedan när det gick upp för mig vad som verkligen hänt fick jag nästan panik. Klockan var alltså halv tolv och min granne/hyresvärd som har extra-extra nyckeln är över 80 år och befann sig långt borta i drömmarnas värld. Jag hade varken mobil eller skor på mig. Så vad gör man? Kändes bara sådär pinsamt att behöva plinga på och väcka honon - första natten, pga att jag låst ut mig själv...


I övrigt så gick det bra att flytta och kan nog säga att jag trivs bättre än väntat. Linda (pedanten själv) var här hela dagen igår och hjälpte mig att städa och packa upp. Tack! Det tar nu för övrigt bara knappa fem minuter att gå från mig till Linda, vi har blivit grannar! :D Givetvis finns det fortfarande saker jag behöver och vill fixa till, men tycker vi fick till det rätt bra med de grejer jag hade. Golven som jag hatar både i sovrummet och i köket blev nästan fina de med bara för att allt annat blev så bra. Kolla själva :)


Vardagsrummet


Kolla vad långt jag kan se och röra mig nu! :P



Köket, som är litet men sött.

Och sovrummet :)

Nu ska jag äta frukost och sedan se hur lång tid det tar att promenera till jobbet. Fint väder idag igen, lovely! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Alla hjärtans dag

Ja, så har jag lagt mig i sängen för att sova en sista natt i lägenheten på Haga. Det mesta är packat och klart, imorgon bär det av! Märkte att jag hade 28 par skor här inne i lägenheten, det är väldigt mycket skor i en så liten lägenhet. Och då har jag inte räknat med alla skor jag har gömt undan ute i förrådet. Kanske skulle kastat några par när vi kör över bron imorgon :P


Som ni ser så har jag tagit denna blogg till nästa nivå. Tänkte att när jag kommit in i skrivandet lite så kanske jag borde börja jobba på layouten. Den här bakgrunden är inte alls genomtänkt eller så, tog bara första bästa fina bild för att sedan ägna desto mer tid åt att klura ut hur man skulle göra för att byta :P Men jag gillar lila. Är väldigt mycket lila just nu vad gäller inredning till exempel, de flesta kuddar, dukar, gardiner, ljuslyktor osv jag har går i lila. Fint :)


Nu måste jag försöka sova. Kommer nog bli lättare gjort än sagt faktiskt, är så sjukt trött. Haft en lång dag på jobbet med både det ena och det andra. Det är otroligt vad man får uppleva mycket konstigt och träffa alla de möjliga underliga människor en helt vanlig lördag på Sibylla. Mer om det en annan gång! Alla hjärtans dag har det varit idag också. Hoppas alla haft det supermysigt :) Jag kan väl inte påstå att jag firat. Minns att jag umgicks med Linda på alla hjärtans dag för två år sedan. I fjol åt jag middag ute med Amanda och Rebekka och därefter for vi på fest. Samtliga tjejer har i år hittat på saker med sina pojkvänner, själv har jag tillbringat kvällen ensam. Är jag den eviga singeln or what? Fick däremot ett sms i år som räckte mer än väl. Känner mig inte alls ensam :)


Godnatt nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Bara lite kortfattat

Imorgon är det återigen fredag. Hade först en tid inbokad hos sjukgymnasten i Vindeln 8:30. Har någon låsning eller vad det kan vara längst ned, på vänstra sidan av ryggen som bara blivit värre den senaste månaden. Faktiskt har det blivit värre efter jag började gå hos min massör! :S

Hur som helst så ringde telefonen lite tidigare ikväll. Det var Linda från jobbet, hon var sjuk, så hon frågade om jag kunde ta hennes pass imorgon och jobba 9-17 istället för 17-22. Gärna för mig! Betyder bara att jag får fredagskvällen ledig och att jag kan vara med på träningen :) Det betyder dock måste jag upp vääldigt tidigt. Måste nog börja köra härifrån vid sju-tiden i alla fall om jag ska hinna i tid till jobbet (händer allt mer sällan!).


Mer tänkte jag inte skriva, tänkte istället visa tre "ting" jag skrivit om men aldrig visat! :)


Här har vi Emelie (min brors flickvän) och hennes stora mage.



Och här har vi min lugg, samt min katt Lova, världens sötaste :)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Back in SSS

Det kanske finns en Gud i alla fall. Skämt åsido, hehe, men nästan så kände jag idag :P Precis som jag förmodade så fick vi besked att vi skulle öka på dosen fys och kondition efter helgens cup. Skulle dra igång med löpning utomhus ikväll var det tänkt. När jag vaknade i morse och gick iväg till jobbet klockan halv nio - efter för få timmars sömn, i för lite kläder och i för många minusgrader, så kände jag bara: Jag vill inte. Jag vill inte. Jag VILL verkligen inte. Jag såg det framför mig: snö i oändlighet, mörkt, kallt. Intervaller, flåsande, snor som rinner, motvind, mjälthugg, ryggen som gör ont, kalla fötter och händer, blöta kläder, för lite vila osv. Jag vet, det ger mig såå mycket tillbaka sedan när jag orkar mina 90 minuter. Men näe. Tack men nej tack. Idag var inte dagen helt enkelt.


Väder-guden var i alla fall med mig och löpträningen blev inställd efter att köldgränsen på -10 nåtts. YES! Istället åkte jag hem till Storsandsjön för att fira min kära mamma som fyllde år idag. Det riktiga firandet är egentligen inte förrän imorgon kväll, men när pappa ringde och sa att han hade beställt en smörgåstårta så såg jag ingen anledning till att stanna kvar i stan :D




En glad mamma på födelsedagen :) Blommorna fick hon av sin snälla dotter!

Imorgon har jag en ledig dag och den spenderas inte helt ovanligt här i SSS alltså. Jag tänkte att jag skulle försöka ta igen kvällens tänkta löpträning. Förhoppningsvis lyser solen och jag känner mig allmänt mer motiverad att motionera. Ska nog "scrapbooka" lite med Emelie också som numera är hemma om dagarna med sin smällfeta mage. Den hade visst ökat fem cm på tre veckor i omkrets! Kan inte förstå hur hon ska kunna "hålla ut" till slutet på april/början av maj om bäbisen fortsätter växa så här :P

Ska sova nu, mycket och länge. Skönt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Packar ihop för flytt.

Fel av mig i förra inlägget. Placeringsmatchen spelades mot Flurkmark - inte Umedalens FF, och vi hamnade på en femteplats efter att tjejerna vunnit med 11-10 på straffar :) Känns lite surt att Mariehems FF tog sig ända till final dock, kunde varit vi... Skulle varit vi!


Igår blev det helt klart med lägenheten, på söndag flyttar jag till Teg alltså. Känns kul, spännande. Har ändå bott här i min lilla etta i 2½ år. Nu får jag ett riktigt kök, ett sovrum, balkong mot söder, massa garderober, alla kanaler osv ;P Allt som jag saknat här. Jag borde med andra ord vara hur glad som helst. Bara det att jag fick lite panik när jag märkte hur mycket pengar jag gjort av med på senaste och hur mycket mer utgifter jag den här månaden jämfört med inkomster. Brukar aldrig gå bra ihop :S Men det löser sig. Tur att man har föräldrar som kan rycka in och hjälpa till när man ställer till det för sig!


Så idag har jag packat hela dagen. Det är svårt, man vet som aldrig vart man ska börja! Fint väder är det idag också. Ska nog ta en paus så småningom i mitt packande och ge mig ut på långpromenad med självaste fröken Powerwalk a.k.a Sofia Sundling :)


Bre kom hem!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Snipp snapp snut

...så var cupen slut! Förlorade kvartsfinalen mot MFF med 1-0, inte rättvist nånstans. Vi hade spelet, de hade flyt. Nu väntar istället en placeringsmatch mot Umedalens FF (vet inte ens om vilka platser). Kul? Nja. Jag är nästan glad att jag ska jobba och slipper vara med.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Intersportcup, dag 1

Dag ett av Intersportcupen är färdigspelad och vi hamnade till sist på en andraplats i vår grupp. Orken måste jag säga var förvånansvärt bra, men galet vad trött jag är nu! Helt slut från topp till tå.


Vi inledde dagen genom att förlora första matchen mot MSK med 4-2. Eller ja, egentligen blev det 4-0 eftersom MSK i år kommer spela i ettan, vi i trean, och därför fick vi starta matchen med en två-målsledning. Vi blev inte utspelade, men hade stora problem att skapa någonting framåt och var egentligen aldrig riktigt nära. Personligen stod jag också för ett par stora och slarviga misstag som ytterback (!) där åtminstone ett av dem resulterade i ett baklängesmål :(

Men vadå, matchen spelades halv nio på morgonen, det säger väl det mesta. :P


Match nummer två slutade 2-2 mellan oss och Sandåkern. Vi hade fortsatt problem att hitta målet, men här började vi i alla fall att rulla boll och spela vårt eget spel. Personligen gick det också helt okej. Kändes otroligt skönt eftersom det gått rent ut sagt dåligt på träningarna på slutet. Så sjukt mycket roligare det är att spela fotboll inne på nolia jämfört med i diverse gymnastiksalar :) Jag trivs med ytorna!


Första vinsten kom i tredje matchen mot Röbäck. Skönt för oss men inte minst för tränare Pontes eftersom Röbäck är hans gamla lag. "Ni måste vinna" var vad han sa innan matchen :P 4-0 blev det i alla fall till slut och jag fick göra mina två första mål för säsongen. En nick på en finfin hörna från Malin samt en frispark från halva plan ;) Alltid lika kul.


I sista matchen väntade ett slitet Åkullsjön. Tröttheten fanns även hos oss (åtminstone hos mig), men vi lyckades ändå vinna rätt enkelt med 5-0 :) Tack vare den segern spelar vi kvart över tio istället för åtta imorgon bitti. Så värt! Mariehems FF tror jag det är vi möter. Ska bli spännande att se hur kroppen känns när man vaknar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur djupt kan man sova utan att klassas som medvetslös?

Joli! Tack och jag vet, - just därför! Tror att han om någon kommer kunna hjälpa oss upp till tvåan igen :) Och till din förra kommentar angående min flytt. Det är ju helt sjukt vad ni "umebor-sedan-barnsben" bryr er om vilken sida av älven man bor på! ;P Haha, vad spelar det för roll?!


Känns som att jag alltid skriver antingen på måndagen eller på fredagen, inför helgen och sedan om helgen som varit. Är med andra ord som att veckorna bara susar förbi och inte räknas. Numera känner jag mig dock "dagavill" för jämnan, en fredag kan ibland lika gärna kännas som en måndag osv. Det beror med all säkerhet på att jag jobbar varannan helg, jag får ibland "helg" mitt i veckan, och den helg jag jobbar blir inte längre "helg". Förlåt, svammel. Men tänk ändå vad skönt det skulle vara med ett jobb där man arbetade 8-17 eller liknande, måndag-fredag. LYX.


Idag hade jag däremot för ovanlighetens skull ett mellanpass på schemat som innebär jobb från 9-17. Man behöver inte stiga upp så hiskeligt tidigt, får bra med timmar och samtidigt kvällen ledig. Perfekt på en fredag! Men idag gjorde jag något som förmodligen är mitt livs "försovning". Försovningarnas försovning. Hade ställt väckarklockan på 07:30, kanske lite väl tidigt eftersom jag då ansåg att jag kunde snooza åtminstone en halvtimme. Det blev snooze x3, sedan minns jag inte mer förrän telefonen ringer klockan 10:11 - jag flyger upp till en sittande ställning, slänger en snabb blick på väggklockan (tänker: HELVETE!), tittar sedan på telefonen där det står med stora bokstäver "CHEFEN".


Jag lyckades ändå imponera på honom genom att infinna mig på jobbet kl 10:22 alltså ungefär tio minuter efter att han ringt och väckt mig. Stackars (i normala fall) sönder-stressade chef hade nästan hunnit bli orolig och trott att jag dött eller nåt. Det kunde man i och för sig nästan tro också, för jag fick sedan veta att han ringt mig tre gånger, Linda en arbetskamrat hade ringt en gång, plus att jag hade ännu ett missat samtal. Samtliga hade i princip ringt ända tills det att det övergick till röstbrevlådan (har fortfarande inte vågat lyssna på det som chefen lämnade). Säg mig, HUR djupt sover man om man har mobilen liggandes bredvid sig i sängen och ändå inte vaknar av att den ringer fem gånger?


Jag hade i det här inlägget även tänkt komma med en kort sammanfattning av veckan som varit, kanske lägga upp nån bild från fikakvällen vi hade hos Villevårtgård igår osv, men det här känns som mer än nog. Klockan är nu kvart i tolv cirka och det är bäst att jag går och lägger mig snart igen. Ska upp halv sju, samling halv åtta med laget. Cup som sagt. Första matchen spelas 08:30 mot Mariehems SK, blir minst sagt tufft. Men kul ska det bli! :) Får först och främst hålla en tumme för att jag vaknar och tar mig dit.

Sist men inte minst vill jag också säga tack till Dig för att du kom och förgyllde denna kalla och snöiga februarivecka. Wonderful :)




Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Manadagher

Måndag idag, ovanlig måndag. Känns inte alls som måndag. Underbar måndag! Ja, förmodligen den bästa måndag jag haft på länge. Jag är så glad! Men trött. Och förkyld. Fortfarande! Fem dagar nu är för mig mer än nog, jag är inte van vid att dras med sånt här. Snor och snuva. Jag ber om ursäkt om ni tycker jag är äcklig som väljer att skriva om det men. Jag hatar det verkligen. Så fort jag lägger mig ner blir det täppt så jag inte kan andas. Sitter jag upp så snörvlar jag, men snyter jag mig så kommer inget. Vad ska det vara bra för?


Tänkte i alla fall träna ikväll, har missat två senaste p.g.a jobb. :( Har kommit fram till att jag gillar vår nye tränare Fernando Pontes. Han är verkligen fotboll hela han. Första prövningen för honom och vårt "nya" lag blir intersportcupen som spelas inomhus på nolia i helgen. Personligen gruvar jag mig mest över orken. Jag är redan tillräckligt otränad som det är, sedan förkylningen på det - som bäddat för succé :P Har en misstanke om att den låga dos av styrka och kondition vi haft hittills i träningen kan komma att utökas efter helgen!


Det får vara allt för nu, har mindrest0r på ingång! :) 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()