Brudar, i helgen.

Tack för hjälpen tjejer! Jag får helt enkelt fatta ett beslut om håret på egen hand..


Grymt rolig match igår, en riktig uppryckning från besvikelsen senast mot UIK/Vännäs. Det var en relativt jämn match med mycket kamp på mitten. Vi spelade bitvis riktigt fint och vann till slut också rättvist (tyckte vi) med 2-1. Jag tippar på att Åkullsjön åker ur div.2 i år, även om de är riktigt jobbiga att möta på bortaplan där hela byn samlas och lever om på sidan av planen. Jag fick spela balansspelare/defensiv innermittfältare, där jag trivs som allra bäst :) Gick rätt bra också, gick bort mig lite för lätt några gånger, men annars var jag nöjd med min insats. Känner i alla fall ingen oro längre att inte hinna bli tillräckligt vältränad tills serien drar igång i början på maj :) Nästa match väntar på lördag klockan 09:00 i Svenska Cupen mot Moröns BK. I och med att matchen spelas på lördag och inte söndag så ser jag nu fram emot en rolig lördagkväll. Eller hur Amanda, Malin, Josse? M.fl? ;) Bre, kom du också vetja!


Måste bara berätta om matvraket också som tittade in på Sibylla igår. Under de två, kanske tre timmar han spenderade hos oss hann han äta: Två stycken 150 g hamburgare, en "mellan" strips, två tekakor, lite godis samt FYRA portioner mos + 2 grillade korvar med en hela räksallad (dvs typ en liter mos, 8 korvar och ja, ungefär 8 dl räksallad). Han köpte såklart dryck till alla "måltider" och avslutade sedan med lite mer godis. HUR kan en människa äta så mycket - på bara några få timmar!? Det roliga är också att han inte verkade komma ihåg att han ätit, för han frågade Emma mellan varje måltid vart vi hade besticken :P Stackars hungriga människa.


Nu ska jag tillbringa en halvtimme med min älskade pilatesboll.


tjohej!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hårgrubbel


De senaste två dagarna har jag ägnat minst en tanke i kvarten åt mitt hår. Jag är less. Vill förändra, göra något drastiskt. Vad har jag för alternativ?


1: Klippa kort. Tycker det är sjukt fint med korta frisyrer som är ordentligt klippta och stylade - så länge personen i fråga också passar i den. Jag tror helt ärligt inte att jag skulle passa i kort hår. Sedan vill jag nog ha långt ett tag till, åtminstone över sommaren. Kanske ännu längre än vad jag har nu?


2: Hårförlängning. Har förlängt håret ett flertal gånger förut, men aldrig gjort det så att säga "ordentligt" hos en frisör. Det är dyrt, men fint. Otroligt fint! Tänk ett långt tjockt hår i sommar med lite slingor på det. Snyggt som sagt! Dock jobbigt och varmt. Ett förlängt hår ska vad jag fått för mig inte tvättas allt för ofta. Fröken Ekman i hårförlängning på en fotbollsplan är ingen bra kombination!


3: Permanent. Helt klart hetaste alternativet, jag är väldigt sugen! Det som gör mig mest less på mitt hår just nu är att det bara är hellångt och hänger platt rakt ner. När jag ska ut eller vill göra mig fin brukar jag oftast locka håret, varför egentligen inte då fixa så man har lockigt hela tiden? Jo, finns såklart nackdelar här också. Gjort är gjort. Permanentat är permanentat, det hörs ju på namnet! Skulle vara drygt om det blev helt åt skogen fel. Det sliter som fan på håret. Skulle jag sedan få för mig att bleka lite ljusa slingor till sommaren (som jag oftast vill), så kommer det innebära döden för mitt långa hår. Hur ser det ut sedan när permanenten växer ut? Luggen är ju ett ständigt utväxande problem. Ska man permanenta den också? Jag vill ha de största lockarna. Hur stora är de? Tror bestämt att jag måste kika in och rådfråga min favoritfrisör efter jobbet imorgon. Så länge kanske någon här kan hjälpa mig. Please? :)


Idag är det 0-gradigt ute och snöflingorna faller titt som tätt. Hoppas alla kommit ihåg att ställa om klockan! Själv fick jag ringa mamma det första jag gjorde när jag vaknade i morse för att höra så att klockan var lika mycket där som här. Ska göra mig klar nu, match klockan 13 på Gammliavallen mot Åkullsjön. Inomhus hade de inte en chans mot oss, men idag blir det nog tuffare. Fasta situationer och långa personer som skarvnickar är vad jag tänker på först när jag hör Åkullsjön. Känns så orättvist och fel att de fick spela kvar i tvåan i år och inte vi. Det tycker jag vi ska visa dem idag! Önska oss lycka till :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En dag i sänder.

Haft en rätt skön fredag. Valde medvetet att inte ställa väckaren för att få mig en ordentlig sovmorgon. Vaknade först vid kvart i tolv, åt frukost i lugn och ro framför tv:n och åkte sedan raka vägen till simhallen. Körde mot rött för andra (kanske tredje?) gången i mitt liv, vilket höll på att skapa lite kaos på vägen dit. Men det var inte alls meningen ska jag säga, solen lyste ju så man varken såg rött eller grönt! Gjorde desto bättre ifrån mig på gymmet. Blev både kondition och styrka tills kroppen kände sig nöjd. Därefter blev jag ombedd att dyka upp en timme tidigare på jobbet, så var i princip bara att åka hem och sedan ge sig iväg igen. Svängde förbi Linda idag igen på vägen till jobbet, skvallrade en snabbis, kollade in hennes nya skor samt hämtade upp en påse fylld med överblivna galgar från Gant som jag tackar så hjärtligt för.


Kvällen på Sibylla blev rätt körig och allt som oftast också bökig och stökig, så vi tog oss inte därifrån förrän vid 23-tiden. Imorgon väntar jobb igen, 11.45-20. Därefter blir det såklart att se Portugal-Sverige (heja Sverige + snyggingen själv?) plus att jag har lovat Linda att agera fyllechaffis åt henne m.fl. Linda ska med andra ord ut på Rex och roa sig för tredje helgen i rad hon! Själv har jag märkt att vi har match nu även söndagen den 26:e april (alltså på självaste födelsedagen), vilket innebär att vår spikade utgång den 25:e även den befinner sig i någon slags riskzon. Fast nej. Aldrig i livet. Fan heller, spikat är spikat. En födelsedagfest är en födelsedagsfest. Vad är då en av alla dessa träningsmatcher? Sist jag spelade bakis (eller ja, jag var nog snarare full), så gjorde jag fyra mål och blev något av matchens lirare. Jag menar, hur ofta händer det? :P


Nu ska jag lägga mig och fortsätta med min bok (Män som hatar kvinnor) som fast den blir alltmer spännande aldrig verkar vilja ta slut. Det ska inte ta flera månader att läsa en bok på 500 sidor! Jag läser tio sidor, sedan blir jag plötsligt akut trött och så faller ögonen igen. Nu vill jag verkligen se filmen dock, så måste ju läsa ut boken om man ska hinna med att se den på bio :) Och nu är det bara prat. Dags att sätta punkt. Dags att sova!
Två dagar och jag saknar redan så det nästan gör ont. Godnatt på er!



Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Missar!

Jag missade visst att det var våffeldagen igår. Detta borde jag ju förstått när jag såg att de serverade våfflor på Arlanda. Eller? Jag är i och för sig inget större fan av våfflor. Tycker det är gott, särskilt med hjortronsylt och glass, eller snattersylta (och glass) som man säger där jag kommer ifrån. Kruxet är att den goda smaken allt som oftast brukar övergå till illamående efter några tuggor. Ändå, känns lite "rackarns" att ha missat våffeldagen. Något jag däremot inte missade var min tandläkartid i morse, som tydligen inte heller var i morse utan kl 08:45 nästa torsdag. Jag hade kunnat sova till typ...nu. Istället tvingade jag mig alltså upp redan kl 8, helt i onödan. Där hade vi förklaringen till varför de inte skickat något tjusigt påminnelse-sms igår från FTV. Thanks mum!


Nu ska jag äta lite frukost och sedan bege mig till gymmet någon timme innan jobbet. Missar löpningen med laget ikväll, så får sätta självdisciplinen på prov och köra med mig själv så gott jag kan på löpbandet. Brukar gå sådär :S Såg förresten att vi eventuellt har match i Svenska cupen nästa söndag, så det jag skrev om utgång kan vi nog stryka ur kalendern.


Oj vad jag blev sugen på våfflor nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Borta bra men hemma bäst?

Känns inte så just nu. Nu är jag hemma igen, tråkigt nog :/ Semester och lata dagar är över, nu väntar åter en tröttsam jobbarperiod på åtta dagar. Veckan som varit har uppfyllt alla de förhoppningar och förväntningar jag någonsin kunnat ha innan avresan för en dryg vecka sedan. Jag skulle faktiskt inte vilja ändra på något alls, möjligtvis bara skruva tillbaka tiden för att få uppleva allt igen. Det har kort sagt varit kanon. Jag fortsätter dock vara lite tråkig och hemlighetsfull om denna resa, men går allt som jag önskar och vill i detta nu, så blir det förhoppningsvis ett återbesök av den längre varianten  lite senare i år och då lär jag berätta mer :)


Landade i Umeå strax efter tolv idag. Tog en taxi hem till bondegatan. Sa hej till lägenheten och gick sedan ut i den minst sagt bitande kylan för att kolla in min nya cykel som mamma och pappa hade varit här och lämnat av medan jag varit borta. Den fungerade finfint och jag märkte fort hur mycket jag saknat en cykel när jag flög iväg över bron. Väl på stan så tittade först in hos Linda på Gant, sedan hos Amanda på Skocentrum och till sist hos fröken Rydelius på Rut m.fl.. Där gjorde jag för övrigt ett exceptionellt fynd! Linda hade köpt en igår, jag köpte en likadan idag. En svart skinnjacka, modell lite längre med ett skärp i midjan - perfekt till leggings och liknande. Ordinarie pris på jackan hade varit 1699, men nu sålde de ut den för (hör och häpna!) endast 199. Som fått! För att Linda inte skulle bli sur över att jag köpt en likadan jacka som henne så var jag tvungen att vänta på stan till hon slutat kl.16 och gå en liten runda till med henne då. En deal jag gick med på :) Blev dock en kort shoppingtur som slutade på hemköp och sedan i vår absolut första gemensamma cykeltur över bron tillbaka hemåt. :)


Nu blir det sängen. En tom och ensam säng är det som väntar. Är trött efter resan och ska dessutom upp och iväg till tandläkare Jani imorgon bitti. Klockan 08:45 har jag fått tid på kirurgen. Förhoppningsvis skär de bort den lilla bit tandkött som är orsaken bakom de infektioner jag fått. Har även fått tid för en röntgen som jag hoppas resulterar i att de låter bli mina andra tänder.


Vankas kanske utgång nästa helg, vilka är på? :)



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

På resande fot

Vaknade klockan halv nio i morse med lite pirr i kroppen. Dagen jag så länge väntat på var äntligen här och så var också våren! Jag ställde upp fönster och balkongdörr på vid gavel och kände hur luften som kom utifrån var nästan lika sval och skön som den inne i lägenheten. Städade, åt frukost och packade färdigt (trodde jag, tjejerna fick hjälpa mig att packa om lite senare). Sedan klädde jag på mig och gick ut i det fina vädret. Gick förbi med en extranyckel till gamla lägenheten som jag glömt lämna igen, mötte sedan upp Amanda och Rebekka som strosade på stan. Amanda hade nyss fått veta att hon fått en tjänst på skocentrum. Hon var såklart väldigt glad över det och jag likaså för hennes skull. Hon om nån jag känner passar att jobba i en skoaffär! :)


Varken hon eller Rebekka hade sett min lägenhet så istället för att käka på stan så bestämde vi oss för att köpa med lite mat och åka hem till mig. Malin, för dagen frisk och söt som alltid, hängde också på när Sofia sedan kom och hämtade upp oss på stan. Rebekka och Malin åt mat från Frasses, Amanda ett kycklinglår med potatissallad, jag ungspannkaka. Just nu är Linda här för att äta blodpudding. Salig blandning mat. Linda ska skjutsa mig till busstationen lite senare. Klockan 20:40 sätter jag mig på bussen mot Stockholm. Vart jag åker vidare med flyg därifrån imorgon tror jag inte att jag avslöjar i detta inlägg (även om de allra flesta redan vet) ;P Allt jag säger är att jag blir borta till nästa onsdag, och jag åker såklart söderut, till ett ställe där det för övrigt var 16 grader i skuggan idag, lovely :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Usch vilken dag.

Fick ringa mitt livs första 112-samtal i morse. Men ni kan vara lugna, det låter mycket värre än vad det var. Jag behövde ha tag på en jourtandläkare omgående och det var tydligen det enda sättet. Har ännu en gång drabbats av en infektion i munnen där jag opererade bort en visdomstand i början på december. :( Inte samma monsterkind som sist, men nog är jag svullen alltid. Eftersom jag har en vecka utöver det vanliga som väntar så vägrar jag detta, får bara inte bli värre! De tycktes förstå hur desperat jag var så jag fick komma med detsamma. Har aldrig varit med om en liknande smärta, själva operationen i sig, bedövningsprutor i gommen och liknande hemskheter, det är ingenting jämfört med behandlingen idag. Tänk er en svullnad i munnen/käken - längst in, som är fylld med var. Äckligt, jag vet. Sedan tar man en helt vanlig, lagom läskig spruta fylld med sprit som man sticker in i svullnaden för att skölja rent. När det äntligen var färdigt och jag ställde mig upp ur stolen så började jag först må jätteilla och ögonblicket senare blev jag helt svimfärdig. Fick rent utav lägga mig ner för att inte tuppa av. KUL att jag har tre visdomständer till som ligger halvtaskigt till. De stannar där de är kan jag lova.


Men det var ändå inte dagens värsta. Manchester U-Liverpool 1-4. Vad hände där? :( Jag tror jag går och lägger mig. Första matchen ute imorgon, där kan ingen visdomstand i världen stoppa mig. Det blir skoj :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kusin

Mitt i värsta fredags-lunchruschen idag på jobbet fick jag ett sms från FTV (står för er som inte vet för folktandvården). Första tanken var: "Men inte nu igen..." Det visade sig dessbättre att det bara var mamma som skrev för att berätta att min farbror Lars och hans Linda hade fått en liten flicka natten till idag. Så jag har fått en liten kusin :) Dessutom bara en månad, kanske en och en halv kvar nu, tills jag blir faster. Min bror ska bli far, känns helt sjukt. Snacka om babyboom!


Nu ska jag ut på långpromenad med Linda. Hon hade visst tappat en skinnhandske längs vägen någonstans som hon ville leta efter :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Om igår till idag

Håret: Jag hade fel. Det går visst att tona ett mellanbrunt hår till mörkbrunt med en ljusbrun färg. Trodde som sagt inte att det skulle hända särskilt mycket med färgen, men svart är vad det blev. Förklaringen enligt min frisörvän Julia är att håret adderades. Färg på färg → mörkare och mörkare. Oavsett färg, tydligen. Men jag är inte bitter, jag gillar det! Enda negativa är att färgen får en att se ännu blekare ut än vad man faktiskt är. Kanske får göra ett återfall i mitt förlegade brun-utan-sol-beroende.


O´Learys: Grym kväll! Vi var ett sällskap på hela tio tjejer som lyckades samla ihop oss igår för en helkväll med sport, mat och dryck (även om det märktes att alla inte var där för det förstnämnda :P) Vi var först på plats och paxade grymmaste platserna. Sedan kom det grymt mycket folk, det blev en grym stämning, samt att vi fick se en grym match, där (såklart) det grymmaste laget vann! Jag älskar Nemanja Vidic. Frågan är ju M: Varför skulle världens bäste byta ner sig från världens bästa klubblag till Italiens näst bästa? :P


Idag hade jag öppning igen. Hade bett pappa ringa mig när han vaknade för säkerhetsskull för att se så jag vaknat ordentligt. Var nära att jag övervägde att gå direkt till jobbet efter Olles igår och tillbringa natten där, då skulle jag åtminstone vara på plats ifall jag inte skulle vakna. Planen då var att bli så pass onykter att jag skulle sova gott vart jag än somnade där :P Men jag tog till sist ett förnuftigt beslut, drack i måttlig mängd och fixade skjuts hem direkt efter matchen. Vaknade redan kl 4 i morse (förmodligen av rädslan att försova mig), tordes då inte somna om igen så steg upp och vandrade iväg till jobbet - en timme för tidigt den här gången!


Fredag imorgon; redan! Rebekka kommer hem i helgen :D Sedan blir det lördag, söndag, måndag. Och sedan tisdag. Jag längtar något otroligt till tisdag. Fast det är ändå inget jämfört med hur mycket jag längtar till onsdagen. Snart, snart, snaaart!




Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

En bra dag

Sitter med en toning i håret och väntar på att den ska verka. När man har mitt mörka hår från födseln så är det inte jättelätt att göra något åt färgen genom att bara tona, så gör det mest bara för att försöka återuppliva alla vintertorra hårstrån. Onsdag idag, jag har lyckats byta till mig ett kortpass 12-17; skönt! Känner att jag jobbar tillräckligt med timmar den här månaden ändå. Efter jobbet blir det direkt iväg till O´Learys för att försöka få tag på ett av "drop-in-borden" där. Dum är man som inte bokade bord i tid! :S Intresset är tydligen enormt, vilket inte är så svårt att förstå. Manchester United-Inter, Englands respektive Italiens bästa lag som möts. Jag drömde i natt att United vann med 6-2. Vad ska jag säga, let my dream come true!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Oops I did it again!

Imorse hände det igen. Det som jag hatar och gör att jag får fullständig panik. Jag försov mig! Det var dessutom ännu värre den här gången, för nu hade jag öppning, och att jag försov mig innebar helt enkelt att vi inte öppnade. Strax efter halv sju (vi öppnar halv sju) så ringer CHEFEN och undrar vart jag är (även om han nog redan visste svaret på frågan). Kaffesugna taxichaffis-Harald hade tydligen ringt honom och frågat om vi hade stängt idag av någon anledning. Minns inte exakt vad jag sa till honom i telefon, men det var typ kort och gott: "Haaarreguud! Jag springer!" Slängde på mig gårdagens träningskläder och sprang, hela vägen från Teg till Sibylla. Här var det inget plus att ha flyttat ska jag säga. Kom dock på när jag hunnit halvvägs över bron att "fan, jag kunde ju faktiskt ha tagit bilen!" Men aja. Tio i sju var jag på plats, alltså knappa 20 min efter chefen ringt och väckt mig. Aningens imponerad av mig själv ändå!


Detta är i och för sig helt mänskligt. Särskilt när klockan inte är mer än 04:30 när man ska stiga upp. Det däremot, är ingen mänsklig tid! Blir till att flytta väckarklockan längre från sängen nu igen.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ännu en 20-åring :)

Vi hade en mycket trevlig kväll i fredags men nån film blev det ej. Jag kom till Malin vid åtta-tiden, gav med mig lika lätt som vanligt och lät sjuklingen titta på Let´s dance isället för Så ska det låta. Strax efter nio kom Amanda och en halvtimme senare dök även Linda upp med sin nya men ack så fullspäckade kalender. Tillsammans försökte vi då (eftersom helgens planer sprack) att hitta ett nytt datum för fest. Första, bästa, möjliga helg var påskhelgen? -Det är ju förjävla dåligt. Idag är det Rebekkas födelsedag. GRATTIS BRE :D Näst på tur att fylla år är ju faktiskt jag själv. Så vad säger ni tjejer, ska vi ta och boka in en utgång lördagen den 25:e april redan nu, så kanske alla kan? :P



Osäker på om du gillar den här bilden Rebekka, men fin är du och jag tycker om dig!

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Blir filmkväll till att börja med :)

Blir filmkväll ikväll hos Malin med henne och Amanda. Båda två är halvkrassliga, den ena värre än den andra, så det blir nog tyvärr inte mycket till myskväll med tanke på min rädsla för baciller. I och för sig är mitt immunförsvar på topp jämfört med Malins, så jag är inte direkt orolig. Överdriver inte om jag säger att jag har färre "sjukdagar" på ett år än hon har friska. Människa med sämre immunförsvar får man leta efter! Själv känner jag dock att även jag kanske håller på att åka på en förkylning. Att stiga upp 04.30 och inte riktigt ha vett om att gå och lägga sig i tid kvällen innan tar på. Sjukt så sliten jag är. Det både syns och känns! Tur jag har två dagar framför mig nu att ägna till återhämtning. :)


Blev en sväng på stan efter jobbet, helt enkelt för sliten för gymmet, plus att stan var närmare och kändes roligare. Köpte ett svart linne på Indiska och en sjal på Carlings. På hemvägen inhandlade jag en massa frukter som jag tänkte göra en fruktsallad av nu och ta med mig till Malin. Tänkte helt enkelt proppa i henne en massa antioxidanter och göra vad jag kan för att bekämpa förkylningen! Måste skynda mig nu så jag hinner dit lagom till "Så ska det låta" ;)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Alltså vad i helvete?

Jag har en helt ledig helg framför mig för första gången sedan gud-vet-när. Känner därför inte helt konstigt för att göra något kul. Men det verkar tyvärr inte ske! Jag och mina kompisar misstajmar något helt otroligt som jag skrev i förra inlägget. Jag sitter på egen hand och smider små planer "Ja, men hon sa ju att hon kunde då, om vi bara lyckas övertala henne också så kanske..." Typ. Men det vill sig bara inte. Pratade med Amanda lite tidigare idag och för fem minuter sedan så trodde jag verkligen att jag hade en plan och helgen räddad. Jag skulle bara hoppas på ett positivt svar från Josse till Amandas mobil, att Malin blivit så pass pigg från sin förkylning att även hon kunde vara med, - på vad vi hade tänkt oss; en lugn kväll tillsammans någonstans med bara något glas vin och en massa prat. Eftersom jag visste sedan tidigare att Linda skulle jobba till 16.30 tog jag nästan för givet att hon skulle kunna åtminstone kika förbi. När jag nu messade för att dubbelkolla att hon hade kvällen ledig, fick jag till svar "Jobbar :( egentligen dag. Men bytte :(" Vad i helvete? Det går bara inte (som jag vill).


Har några valmöjligheter:

1. Skoterpub i Tvärålund, lördagkväll.
+
Ett stort plus! Får festa med Josse, Emmax2, Elin, Sofia + en massa vindelbor som jag inte heller träffat sedan gud-vet-när! Kommer bli kul, med andra ord!
+ Riff raff ruff är där och spelar. Det brukar ju faktiskt bli röj där de är.
- Dyrt. Tjejerna skulle kanske äta middag där på "bygdegår´n"och hela köret, 220 kr. bara inträdet kostar 100 kr. Som på Rex. Värt det? Trots allt Tvärålund.
- Igen, trots allt Tvärålund. Hur tar jag mig dit, och sedan hem därifrån mitt i natta?

2. Scharinska, lördagkväll.
+
Hade aldrig varit ett alternativ om jag inte råkat stöta på roliga Hanna Rydfjäll på stan häromdagen. Hon och hennes kompisar skulle dit, lär visst ska bli något utöver det vanliga. "Kommer bli king, häng på oss? :)"
- Trots allt Scharinska. Jag har bott granne med det rosa huset. Gått förbi och kollat in människorna som går dit. Tveksamt att det skulle vara något för mig?

3. Inget särskilt.
Tredje och sista alternativet ser ut som följer: Jobbar till 14 imorgon. Åker och tränar eller dylikt. Äter middag och ser sedan vad kvällen har att erbjuda. Tar en efterlängtad sovmorgon på lördag, får sedan besök av mamma och mormor. Åker sedan med dem tillbaka till SSS, ser Man Utd-Fulham på TV och äter en vällagad middag, samt ser vad kvällen har att erbjuda där (vilket inte lär vara mycket mer än melodifestivalen på TV, kanske lite sällskapsspel om jag har tur). Åker in till stan igen med bussen på söndag eftermiddag, träning 19.00 på Nolia. Sedan är helgen...slut? Orkar inte ens gå in på plus&minus här!



Tur att jag inte är den som har svårt att bestämma mig i alla fall! Får nog helt enkelt bli som det blir. Ska bara bli helt fantastiskt skönt med två lediga dagar. Som det känns nu finns det till och med en risk att jag sover bort hela helgen! Ska  ge mig ut nu förbruka mina sista krafter genom att löpa de intervaller jag missade på gårdagens träning. En dryg vecka nu till match!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Misstajmar

Lyckades byta jobbarkväll från torsdag till onsdag för att kunna vara med på träningen på torsdag kväll. Nu ser jag att träningen är flyttad till onsdag. Typisch :(


Den efterlängtade festen på lördag ser också ut att gå åt skogen - bli framflyttad. Verkar vara smått omöjligt att tajma in en kväll då vi alla kan närvara, och det är ju precis det som är meningen; att alla ska vara med! Allt jag begär är en helkväll med mina tjejer. Skulle det bli så här svårt bara för att vi gick ut skolan? Tänk, för ett år sedan var vi ute tillsammans i princip varje helg! Frågan är, hur kommer det se ut om ett år?



Träning nu.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Skoterburgarnas sägenomspunna status?


Ja, det var minsann med spänning som jag slog upp sida 8 i dagens VF för att läsa reportaget om helgens Skoterburgar-arrangemang i SSS. Tråkigt nog syntes ingen bild på kvinnorna i byn, gissar att mamma måste blivit lite besviken som varken fick vara med på bild eller nämnas i någon text. Istället fanns det en bild på min far, min morbror och min bror uppradade bakom den stora grillen. Så här löd det inledande stycket (läs och le):


"Storsandsjöns grillmästare Mats Ekman tog ett fast grepp om grillspaden modell mindre snöskyffel. Det glödde och fräste i kolet under grillgallret när han med van hand vände på skoterburgarna. För de utsocknes såg skoterburgarna ut som vanliga hamburgare. Så var kanske också fallet, för det är en är en hemlig och unik kryddning som har gett skoterburgarna dess sägenomspunna status."


HAHAHA. Va? Jag kunde inte annat än skratta. Tur att jag för närvarande ser ut att gå i min fars fotspår då i alla fall. :P Bra påhitt där också för att försöka sätta Storsandsjön på kartan! Kan inte tänka mig annat än att storyn kommer från Mats Ekman, grillmästaren själv, min far. Jajja, jag skäms väl inte.


Min chef sa idag att han ville skänka bort sina två hundar. Jag erbjöd mig självklart som frivillig att adoptera! Minns inte riktigt vad det var för ras på sötnosarna, men vad jag minns från personalfesten (då jag sist såg dem) så var de i knähöjd och hade typ...lugg. Plats har jag. Frågan är om jag har tid?


Skäms över att jag varit ett totalt värdelöst united-fan på senaste och missat både matchen förra tisdagen mot Inter och ligacupfinalen mot Tottenham igår. Som tur är så behöver man aldrig oroa sig när det gäller världens bästa lag och jag gläds givetvis över att de vann igår och fixade första! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag var det dags igen...

...för SSS:s årliga skoterhamburgare. Jag ägnade som bekant dagen åt att jobba och steka burgare på eget håll och kunde därför tråkigt nog inte närvara. "Sandsjöborna" verkar dock ha klarat sig utomordentligt bra utan min proffshjälp! Vädret hade tydligen visat sig från en av sina bättre sidor och resulterat i att närmare 200 personer hade lyckats söka sig till byn - en siffra som motsvarar ungefär det normala invånarantalet x20 :) Måste blivit en bra slant till Storsandsjöns intresseförening med andra ord! Mamma ringde lite tidigare ikväll och var rätt exalterad över att även en reporter från Västerbottens folkblad hade varit på plats och tagit både bilder och gjort intervjuer. Så vem vet, kanske får vi se a Britt-Inger glad i hågen på framsidan av måndagens VF :P

Fick också veta ikväll att Rebekka inte kommer hem nästa helg som planerat. Vad hände med hennes och Lindas gemensamma 20-årsfirande/min inflyttningsfest/första gången vi skulle gå ut tillsammans på en evighet? Det var ju spikat hörrni! Bre? :(

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()