Tonight´s gonna be a good night

Härlig känsla, träningsvärk i hela kroppen och en utvilad skalle. Bara snuvan som fortfarande är här och stör, men vem bryr sig. Sitter och väntar på att fröken Adolphson ska ta sig hit. Hon är just nu och länsar systembolaget. Jag har fått på mig mitt underställ som jag fick av föräldrarna i julklapp, fantastiskt skönt. Tänkte inviga det snart på den långpromenad som jag och Linda tänkte ta nu innan det blir dags att göra oss fina. :)

Strax efter 17 ska vi försöka infinna oss på västra ersboda hos kvällens värdpar - Malin och Johan. När alla är på plats (vet inte exakt hur många alla är) blir det fördrink, förrätt och så så småningom också varmrätt i gårdslokalen där som bokats för kvällen. Därefter fortsätter festen med dricka och snacks i Malin & Säls lägenhet. Tror det kommer bli kanon allting. Linda säger att vi lär gå ut sedan hon och jag, eftersom vi mer eller mindre kommer vara enda singlarna på plats, men jag tror faktiskt att det kommer bli riktigt skoj ändå. Vi får se vart kvällen slutar!

Hur som helst - Gott Nytt År!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idolvinnaren

Mm. :) Sitter och dricker min protein-shake och lyssnar på Jay Smith. Nytränad och oduschad. Jag och Amanda följdes för första gången åt till USM för lite gym. Vi hann med en del, men vips så skulle stället stänga - det hade vi inte räknat med. Så blev att springa hem, plocka fram hemmagymmet och köra vidare. Nu har jag gått igenom hela kroppen och känner mig nööjd. Blir inget annat än soffläge resten av kvällen :)

Gillar förresten det jag hör, Jay Smith. Jag som varit så fruktansvärt anti honom hela hösten. Kanske är för att jag bara lyssnar på honom nu o slipper se honom samtidigt. Ja, förlåt mig, men jag tror att det är så.

Nyår imorgon, pepp pepp pepp!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

God fortsättning!

Känns som det är många som blogg-pausar just nu. Man har helt enkelt inte tid. Dagarna sedan julafton har susat förbi nästan ännu snabbare än dagarna innan och nu har vi snart ett nytt år också. Hela veckan har varit helt knäpp! När jag vaknade (fortfarande onykter) i måndags och skulle till jobbet så hade jag inget annat i skallen än att det var söndag. Så igår när jag hade måndag var det redan tisdag och imorgon blir det som fredag eftersom man då redan får ta helg. SKÖNT.


Ser fram emot nyår, hoppas och tror det kommer bli en trevlig tillställning. Hade idag tänkt ta tag i träningen och min halvt förfallna kropp eftersom det tyvärr lagts åt sidan nu ett tag (mest dock pg.a förkylningen). Men utan väckare sover man lätt länge och nu har jag precis bara hunnit med frukosten.


Istället blir det nu att stöka lite här hemma och sedan åka förbi Malin på Ersboda. All mat och dylikt ska inhandlas idag till nyår och jag måste lämna mitt bidrag till det hela. Sedan är förhoppningen att jag ska hinna få en skymt av både Patricia o Sophia på stan. Tanken var att vi skulle hinna ta en lång fika tillsammans, men som sagt - folk har inte tid - och imorgon åker Sophia tillbaka till Schweiz :/

Avslutar med några fina porträtt på bästa familjen från julafton. :)







Jag och mitt feberbleka ansikte ville ogärna vara med på bild.

Tjing!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

GOD-JUL!

Inte kul att vakna upp snorig och eländig, men vad gör väl det? Känns som jag har feber också, men känner jag mig själv rätt så är det nog mest bara inbillning. Julafton idag, dagen på året som man går och längtar till hela hösten. En av de två dagar på året då pappa tvingar på sig slipsen. Så, bara att ignorera förkylningen nu, hoppa in i duschen och hoppas på att man kommer ut fräschare därifrån. Blir en bra dag idag!

GOD-JUL till alla jag känner <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Plötsligt slog det mig.

Ikväll, för exakt två år sedan. En kväll jag alltid kommer att minnas. Shit, har det verkligen gått två år? Utan tvekan en av de absolut bästa kvällarna jag upplevt i mitt 21 år långa liv. Början till något fantastiskt och helt underbart.

Ser verkligen fram emot att få uppleva något liknande igen. Det blir svårslaget, men samtidigt tvekar jag inte på att det kommer att ske. Förr eller senare hittar jag den igen, kärleken.  



Stryker fotbollsträningen från dagens att-göra-lista. Snuvan och det tunga huvudet kom plötsligt! :( Får bara inte bli värre. Så nu blir det julklappsinslagning för hela slanten. Linda är här också och gör det hon gör bäst - underhåller.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dan före dan före dopparedan.

Jag har varit så sjukt uppe i varv i flera veckor nu. Planerar mina dagar (medvetet) så att jag precis ska hinna från ett ställe till ett annat, från det att jag kliver upp - tills det att jag ska isäng. Känns som jag har hög puls nästan hela tiden, även när jag för en stund stannar av. Har länge känt att en förkylning varit påväg, skulle vara så typiskt, och inte alls förvånande, ifall den bryter ut ordentligt på självaste julafton när jag äntligen får slappna av och ta det riktigt lugnt.

Dagens schema:

Tvätta.
Klippa & färga håret. Vet dock inte hur?
Gräva fram och väcka liv i snöbegravd bil.
Body Pump.
Köpa klart, och slå in julklappar.
Middag och häng med Linda.
Fotbollsträning.

Hinner jag allt?

Funderar på att rent av bjuda hem Linda på middag, och i gengäld kräva att hon städar lägenheten och framförallt min garderob. Hon är ju en av få som faktiskt tycker att sånt är roligt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Markus Fagervall.



Den här hunken (som jag måste säga ser ännu hunkigare ut i mössa) kom in och köpte en loka hos oss på jobbet idag. Det ni!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Roligt boktips!



Den här boken låg i ett annat av paketen igår, och några så lättroade som oss skrattade mycket åt den.  Man undrar om allt som står i den verkligen kan vara sant, och om det är det - hur i hela världen har de fått fram all fakta och statistik? Riktigt kul. Tror att den finns att köpa på Lagerhaus för intresserade.



Idag blir det till att börja med jobb 10-17. Vi går mot årets mest hektiska dagar på jobbet nu, i och med att julresandet drar igång på riktigt.

Därefter ser jag fram emot en helkväll med bästa Malin. Vi tänkte lyxa till det med take away från Nattöppet till middag, och sedan blir det nog att pallra sig till Gammliahallen för att se innebandy. Blir inte utan pirr i magen jag går dit. Kommer bli tvungen att försöka titta på spelaren med nr.6 på ryggen liite mindre än vanligt och framför allt också med lite andra ögon. Kommer bli både svårt och konstigt, med helt enkelt något jag måste försöka vänja mig vid. Heja Dalen hur som helst!

Ikväll landar dessutom Big A i Umeå, det gillar vi såklart :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lilla julafton :)





I mitt paket låg det en disktrasa...som var stor och jättefin. Och en sparbössa som var formad som ett &-tecken. Den var nog nästan ännu finare, haha. Faktiskt bra present eftersom jag bara för ett par dagar sedan bestämt mig för att börja spara småpengar i en liten burk här hemma. Så tusen tack Josse för en bra klapp! Supermysig kväll i det stora hela. Som vanligt får man rulla hem när man varit på besök hos Emma Grönlund. Hon kan sin sak i köket den tjejen!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lillen :/

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu har jag klickat hem den :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kanske bästa förlusten hittills ändå.

Ja, blev tyvärr ännu en förlust för oss i kvällens Sunday League. 1-5 blev siffrorna mot IKSU - å andra sidan kanske ingen större överraskning. Vi var sjukt trögstartade och inte alls med i matchen från början.

Det positiva var att vi vaknade till liv sedan och lyckades vinna andra perioden med 1-0 - GRYMT :) Då var vi precis så bra som vi kan vara och tekniska IKSU fick riktigt kämpa för att hänga med. Kul med en bra avslutning!

Juluppehåll nu i en månad ungefär. Trist tycker jag.



Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Igår kväll.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Precis en sån där dag..

..som jag behövde! Ingen stress. Inga måsten, ingen tid att passa. Jo, en. Body Pump på USM 11:30, men det var med nöje jag gick dit. :)

Dessförrinnan hade jag en lagom lång sovmorgon. Åt en lång, god julfrukost med både julvört och tomtegröt samtidigt som jag avnjöt de allra bästa avsnitten från Sunes Jul. Bästa. 

Har inte gjort så väldigt mycket mer. Var på stan en sväng, har kollat på lite handbollsdamer och nu lite hockeyherrar. Grymt bra gjort av handbollstjejerna att ta sig till final! Har inte alls följt dem tidigare i turneringen, men blev ändå väldigt rörd när slutsignalen gick och man fick se den totala lyckan :)

Nu sitter jag som mest och väntar på att Malin och Linnea ska ta sig hit. Vi ska köpa hem lite pizza till att börja med, sedan får vi se vad vi gör av kvällen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En vecka före jul.

Gjorde min bästa träning på länge ikväll. Fanns både ork och motivation - och det på en fredagkväll, hurra! :) Kan bero på att:

1. Jag var inte bakis.
2. Jag hade sovit mer än fyra timmar natten innan.
3. Jag kom inte direkt från ett tungt pass på USM.

Kanske måste inse att kroppen inte kan prestera i vilket skick som helst.

Tog med mig en 50-lapp till träningen för att stanna till och spendera den på ICA på vägen hem. Planen var att lägga varenda liten krona på karra. Tyckte att jag förtjänat det. Vad tror ni jag kom hem med?
Jo, en vörtlimpa. Med russin i. Den var väl god den med men..

Har ändå unnat mig lite gott ikväll. Sitter faktiskt ensam hemma just nu. Känns skönt. Känns framför allt positivt att jag kan njuta av det och inte bara få panik över lite ensam-tid. Fall framåt!
Har kikat lite utbildningar..och fortsatt kolla klänningar. Think I´ve found the one! :)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hm.

Gillar inte att känna som jag gör just nu. Samtidigt som jag vet mycket så vet jag ingenting. Och samtidigt som jag har många så har jag inte nån.

För många frågetecken.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

HELG

Fredag eftermiddag. Den tiden på veckan då jag oftast brukar beklaga mig över att jag strax ska iväg på jobb, medan alla andra lyckliga får ta helg. Nu ligger jag skönt med filten och datorn i soffan...och vet ni vad? Här kan jag ligga! Hela helgen om jag vill :D Tackade nej till lärarjobb idag. Istället har jag jobbat öppning på sibylla, kändes lagom att få ta helg klockan 14. Första lediga helgen på fyra veckor, känns bara underbart.

Sitter och tittar på nyårsklänningar. Mycket som känns oros (om man får använda det ordet) runt både julhelgens fester och självaste nyårsafton. Men en klänning till nyår måste jag ju ha! Satt och kikade igenom senaste årens festblåsor. Grå, röd och lila. Dags för svart nu då kanske?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

I look like a lady.

Taa daa! Titta så fint det blev. Varför har man inte alltid sådana här naglar? Man känner sig ju nästan elegant! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Välkomnar onsdagen med öppna armar.

Tror att det blir en bra dag imorgon.

För det första så är jag LEDIG. Jag har inte blivit bortskämd med sådana dagar på senaste.

För det andra ska jag till Nail Design School imorgon förmiddag och få finfina naglar :D

Dagen fortsätter sedan med julhandel på stan och en fikadejt med Patricia, som precis avslutat sitt Schweiz-äventyr och flyttat hem till Umeå igen. Känns som vi har en del gemensamt och mycket att prata om, så ska bli supertrevligt.

Gick inte värst bra att somna igår under nya fluffiga täcket. Känns som det kommer gå desto bättre ikväll. Mysig dag på skolan idag, men en sak är säker - det tar på krafterna att vara lärare :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sängen lockar äntligen.

För första gången på länge ser jag nästan fram emot att gå och lägga mig. Anledning? Nybäddat i sängen med ett nytt, varmt och extra fluffligt täcke :) Största problemet är att jag inte är trött för fem öre. Orsak? För lång sovmorgon och alldeles för mycket julfika ikväll.

Men måste försöka somna tidigt. Har en heldag framför mig imorgon. Blir lärarvik. kl: 07:30-16:30. Pysseldag på schemat imorgon tydligen. Tråkigt.. ;) Därefter in till stan och till USM (JAAA!). Första passet på fleeera dagar nu. Personalmöte på det också, kl 21. Fulltspäckat alltså.

.

Ändå den där sjukt jobbiga känslan i magen som jag börjar bli riktigt less på. Snälla, ba stick härifrån. Sluta bo i min mage i alla fall...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Lucia

Drömde inte alls om sol och värme. Drömde att jag köpte en häst. Det var samma häst som jag tävlade lite på som liten. Han lever säkert inte ens. Pappa fick i alla fall bygga dit den där hästboxen i ladugården som han lycklig fått riva för några år sedan. Tänk om man hade tid, plats och möjlighet? Jag saknar att ha hästar i mitt liv. Undrar hur värdelös man skulle vara om man satte sig på hästryggen igen?

Lucia idag. VA? Tredje advent igår. VA?! Vart tar veckorna vägen? Ikväll har vi halvt inplanerat lite lussefika med sunes jul här. MYS. Det är fritt fram att bjuda in sig själv till detta evenemang. :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Drömmer mig bort...

 


..och längtar tillbaka till dagar som den där. Solstol, bikini. En glass i ena handen och en smirnoff ice i den andra. Gött liv? Vill inte ha svinkallt och snö. Blöö. Tror jag måste besöka solarieöarna i veckan bara för att få känna värmen, bli lite bländad.

Vi förlorade för övrigt ikväll. Vi spelade skitdåligt. Skavanker lite här och där nu, men det är väl sådant man får ta.

Nu ska jag gå och lägga mig och fortsätta drömma om sol, värme och bättre dagar :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tummen upp för spontana utgångar!

Helt oplanerade och spontana utgångar kan verkligen bli de bästa. Kom hem vid halv nio från jobbet igår, lagom less efter att ha omgetts av ett gäng dryga fyllon alldeles för länge. Satte mig vid datorn, lyssnade på peppande musik. Tog på mig första bästa (!) ur garderoben och öppnade en vinflaska. Linn kom hit, hittade sprit i kylen som Emma lämnat kvar när hon flyttade. Och så körde vi! Blev all in och en lång, svettig natt på dansgolvet. TACK LINN!

Enda bilden jag hittade på Linnsan och mig. Studenten 2008.

Sofia som jag hoppats få träffa ute skrev "ja köm", men hon kom aldrig. Ett snabbt möte i maxkön efteråt är vad det blev. Klockan var nog närmare halv fyra när jag stapplade in i lägenheten till en roomie som precis då kommit hem lika askalas. :)

Idag har jag jobbat och mår fortfarande som jag förtjänar. Söndagkväll nu, dvs match i Sunday League. Ikväll möter vi Umeå City som vi förlorade mot första matchen (då vi var nybörjare och mindre bra..). Den här gången är det bara vinst som gäller!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

13 timmar.

Dryga tretton timmar har jag arbetat idag(!). Första dagen som lärarvikarie som sagt :) Så här såg skoldagen ut:

Idrott.
Rast (jag var rastvakt)
Luciagenrep.
Lunch.
Idrott igen (annan klass)
Engelska.

KUL! Jag var dock både döv och hes när jag skulle därifrån. Var jag verkligen sådär högljudd i den åldern?

Blev direkt till stan sen för att jobba stängning på Sibylla. Förhoppningsvis kommer det inte bli många dagar med dubbla pass, är rätt slut i skallen nu. Gjort tusentals burgare ikväll (blir förvånad om jag drömmer om nåt annat än super star-burgare inatt), samtidigt som jag haft ögonen på TV:n och VM-semifinalen mellan Sverige och Schweiz. Så sjuuuuuuukt spännande! Jag blir egentligen mest deppad när jag ser på det, men kan samtidigt inte låta bli att titta. Är helt enkelt för intresserad för mitt eget bästa.

Imorgon då? Jobb igen. Tänkte vara duktig och gymma dessförrinnan, men lutar nu snarare åt sovmorgon och lång "hotellfrukost" ala Joffa i soffan. KAN bli utgång imorgon igen. Självaste Sofia Sundling är hemma från Tärna i helgen. Vi umgicks titt som tätt hela gymnasiet..nu ses vi aldrig! Sist var en snabbis förra julen :S Så, prioritet nr.1 är att få träffa henne i helgen. Och innebär det fest, så antar jag att det är fest som gäller :P

Nu ska jag sova som aldrig förr.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

9:e december.

Torsdagen den 9:e december. Anna-dagen. Mormors födelsedag och även min kusin Jennys födelsedag! Grattis till dem och även till alla Annor jag känner på namnsdagen :) Så, ikväll blir det att åka ut till Tvärålund för lite kalas, det ska bli både trevligt och gott!

Vad som mer händer och sker just nu är ju att jag äntligen ska börja vikariera som lärare i Vindelns kommun. Jippie!! Första dagen blir redan imorgon i klass 5-6 på Tvärålunds skola, så kunde ju inte passat sig bättre att jag skulle åka dit just ikväll. Känns väldigt spännande! Lite nervöst också när jag tänker på det.. Men framförallt känns det bara som en riktigt rolig utmaning, ska bli kul att göra något helt nytt.

Hade ju faktiskt Lärarprogrammet som förstahandsval när jag sökte till universitetet i våras, så det känns självklart bra att jag får prova på lite nu och se om det kan vara ett yrke för mig eller ej. Kommer som det låter att finnas möjlighet till en hel del jobb. Som jag fått besked hittills så kan det bli minst 50% efter jul - hoppas :) Blir förstås lite längre till jobbet nu emellanåt, men det känns som det är värt det! Jag VILL göra det här. Jag hoppas också att det ska lösa sig så pass bra med mina scheman så att jag ska kunna vara på Sibylla de dagar då jag inte är ute på skolorna.

Alltså, pirrigt inför morgondagen. Håll tummarna för att eleverna är snälla med nya vikarien!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Klockor från Glitter

Lite kär faktiskt.

Har dock provat den och armbandet var för stort för min lilla handled. Känns lite jobbigt att behöva gå till Ur&Penn eller liknande för att fixa. Men den tål att tänkas på, jättefin verkligen. Finns i två storlekar, liten 299 kr och stor 399 kr.

 


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tankar...

Jobbigt. Snart en vecka sedan vi sågs nu. Lika länge sedan vi hördes. Helt ärligt så vet jag inte hur jag mår, jag törs inte riktigt känna efter. Vill inte tänka bakåt, inte framåt, och inte heller på allt som händer just nu. Känns nästan skönt att jag har en hjärna som för tillfället känns helt överbelastad av allt möjligt annat så jag hinner knappt känna efter. Det går så otroligt mycket upp och ner.

 

Men när det går ner så går det ner. Och just nu går det neråt när jag tänker på vart han är just nu och att jag är här. Att jag inte ens ska dit han är. Plågar mig själv när jag tänker ”jag kunde varit där” eller "jag skulle varit där". Jag vet verkligen ingenting. Inte mer än det jag läser i tidningen. Bara det känns sjukt. Det gör allt så mycket mer uppenbart, att jag inte längre är hans. Eller varför skriver jag han. Jag borde skriva du, istället för han. För det här är till dig Mattias, ifall du läser detta... Känns så konstigt och jobbigt att inte höras. Att inte få ta del av detta stora som du är med om, att inte få stötta, inte peppa. Att inte få känna sig som världens stoltaste. Obeskrivligt bara.

 

Jag har inte ens grattat till segrarna eller dina första VM-mål. Förlåt? Stort grattis i alla fall.. Så glad för din skull!

 

Jag vill fortfarande inte höra av mig, för mitt eget bästa. Men varsågod, här låter jag dig i alla fall läsa mina tankar lite. Om du nu läser detta förstås. Önskar bara att jag kunde läsa dina någonstans. Står nämligen inget om dem i tidningen…

 


 

Imorgon är jag ledig även om det inte kommer att bli så mycket ledigt. Händer ju faktiskt en del spännande saker, nya saker i mitt liv också, det jag skrev lite om igår. Imorgon kommer jag att få veta mer, vill veta mer innan jag skriver mer. Någon sovmorgon blir det i alla fall inte, så dusch nu, sen godnatt.

 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Piggare än väntat.

Trodde jag skulle vara dödare idag faktiskt. Antingen har jag blivit stålkvinnan själv, eller så minns jag bara inte hur det kändes att vara riktigt pigg. Vaknade till och med före väckarklockan imorse, helt sjukt. Tycker att jag borde haft bra många fler timmar än så att sova igen. Har jobbat 10-17 och efter det kilade jag direkt över till USM. Körde step bas med Sofia Å som kanske är den bästa instruktören jag vet. Kroppen känns också oväntat bra efter gårdagen, förutom en stortå som seriöst kan vara bruten. Kvällen sedan har jag spenderat sittandes på Café Station med Malin och Amanda. Inte ofta vi hänger bara vi tre, men det var himla trevligt. Blev mycket prat om plugg och framtid. Dags att ta tag i snart kanske?

Jag känner dock ingen större stress. Fick idag ett positivt samtal som gav mig lite hopp. Ända sedan det tog slut mellan mig och M har jag inte haft panik bara över det - har också konstant funderat: Vad gör jag nu? Vad händer efter nyår? What to do, where to go? Ena dagen har jag bara velat dra härifrån, till Norge eller London. Andra dagen har jag velat stanna kvar. Blir det som det nu verkar och som jag hoppas + att allting löser sig rent praktiskt på ett smidigt sätt, så behöver jag nog inte fundera så mycket mer på vart jag ska ta vägen efter nyår :)

Imorgon är jag ledig på förmiddagen, vilket känns både bra och välbehövligt. Har precis påbörjat en att-göra-lista som visst bara växer och växer. Det är inte bara julklappar som ska fixas nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fullt ös - snart medvetslös.

Ja, blir jag inte förkyld efter den här helgen så har jag en superkropp och ett immunförsvar som pallar allt.

Var trött redan igår efter att ha jobbat öppning med en alldeles för kort natt bakom mig. Lika fullt skulle jag ut på kvällen och det blev en repris på förra helgens utgång. Jag, Malin, Linnea och Schlagerklubben :) Dock så höll jag mig tillräckligt nykter den här gången för att vara förståndig nog att hålla mig borta från kareoken.

Var en trevlig kväll som slutade bra mycket bättre än den förra helgen. Så lagom bakis, lagom skakis och ganska så trött, så tog jag mig upp vid åtta imorse för att gå till jobbet. Det enda positiva med att jobba på Sibylla dagen efter måste ändå vara att man har möjlighet att fixa sig världens bästa bakismat. Jobbade till tre... Hem sedan en snabbis, för att mer eller mindre bara byta om och göra mig redo för både innebandymatch och fotbollsträning.

Innebandymatch först på Ersäng mot IBF Dalen svart. Eftersom de förlorade mot oss senast, kom de revanschsugna och med en dubbelt så stor trupp. Vår taktik var ju att springa ifrån dem (det är den enda taktik vi har).. Fungerade dock inte riktigt idag då vi endast var åtta spelare på plats. Alla som vet något om innebandy vet att det blir rätt jobbigt att spela match med åtta pers :P Så, vi orkade inte riktigt och förlorade med 6-1. Inte helt rättvist ändå om du frågar mig.

Svettiga som få åkte vi sedan vidare mot Nolia för en timmes fotbollsträning. Nu känner jag mig riktigt, riktigt duktig. Men ack så trött. Fröken Ekman kommer sova gott i natt.

Linnea & jag igår. Bilden tagen från Malins blogg :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra text...

You have to take the good with

the bad, smile when you´re sad,

love what you´ve got and

remember what you had…

Always forgive but never forget,

learn from your mistakes but

never regret, people change,

things go wrong, just remember,

life goes on.

 

 


 

Kanske rent utav skulle tatuera in allt någonstans på kroppen för att komma ihåg det. Fast på ett annat språk. Och med rätt liten text. Göra typ en Megan Fox.


 

Nu är jag kanske inget att jämföra med Megan Fox men tatueringen är riktigt snygg. Blir ju bara mer och mer sugen! I natt drömde jag dock att jag tatuerade in en fet smile-gubbe....på högerhanden. Den såg ut ungefär såhär:

 

Jag vet inte, vilken tror ni skulle bli bäst? Haha. Skulle verkligen vilja veta vad ens drömmar betyder ibland...

 

 

 

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Bara skjut mig.

Känns så. Jag förtjänar inte det här. Jag vill inte ha det så här. Ändå är det så här och det finns ingenting jag kan göra åt det. De senaste två dagarna har varit tyngre än alla tidigare dagar i mitt liv. Är det tänkt att det bara ska bli värre och värre? Känns som hela jag bär på en fruktansvärd ångestkänsla som bara inte går att skaka av sig.

Försöker verkligen att tänka positivt, hela tiden. Imorse när vi körde bil och passerade ett gäng med renar så tänkte jag: jag kunde faktiskt varit en ren. Hade inte varit jättekul, eller? Mamma gjorde sitt bästa för att förgylla min dag idag. Bjöd med mig på en härlig spaupplevelse på IKSU spa. TACK älskade mamma. Fick massage av en naprapat som var en han och alldeles för söt för att få se och ta på mina fötter. Trodde bara att han skulle hålla sig till nacke och rygg! När han drog i fötterna upptäckte han hur som helst rätt snabbt att jag hade en benlängdsskillnad på ca 2-3 cm. Kan gå illa för dina knän om du börjar löpträna, sa han. Otur att jag gör det mest hela tiden då, sa jag. Så, jag måste boka ny naprapattid nu och rätta till kroppen lite.

Efter spavisiten blev det lunch, fika och lite julhandel. Och sedan middag med ma & pa på stan, som för ovanlighetens skull checkat in på hotell här i stan till imorgon. Mys! Jag själv har sedan tränat fotboll (ja, på en fredagkväll...) och blev direkt därefter upphämtad av tre supersöta tjejer som spenderat kvällen här med mig. De måste dock ha tyckt att jag var sämsta sällskapet i världen. :( Skrattade ordentligt en gång ikväll. Det var när Malin visade en film på sin mobil från min och Linneas show på Schlager förra helgen. Jag skämtar inte, någon måste porta mig från kareokerummet där. Jag får bara inte göra om det! Men, när inte ens de bästa tjejerna kan få en att le, hur mår man egentligen då?

Vi visade oss inte bara på scen förra helgen, fastnade i vimlet också. Ganska fina. Förstår bara inte varför min lugg alltid ska dela sig sådär, just där. Den vill helt enkelt inte, precis som jag. Antar att det ligger i mina egna händer att förändra/lösa båda problemen. Frågan är bara hur?




Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Oroliga nätter.

Börjar bli rätt less på att jag sover så himla oroligt om nätterna då jag ska upp och jobba öppning. Tror jag slog alla rekord i natt. I vanliga fall brukar jag stiga upp ur sängen minst ett par gånger/natt, varje gång i tron om att jag ska upp. Brukar dock inse rätt snabbt att nä, det ska jag ju inte alls det. I natt steg jag upp, tittade på klockan - 02:05. ÄNDÅ börjar jag klä på mig alla kläder, och inte förrän jag tagit på mig allt så börjar jag riktigt fundera.. "Nä men vänta nu, 02:05..? Ååhh.."

Skönt i alla fall då att få somna om! Var inte tokigt att kunna stiga upp påklädd sen heller :P Dock märkte jag nu när jag skulle byta om efter jobbet att behån var ut-och-in...spelade tydligen ingen roll :)

Har känt mig både rätt så pigg och glad på jobbet idag - trots natten och trots att verkligen allt har strulat. Allt. Tog mig till gymmet direkt efter också, så nu känner jag mig ganska nöjd.

Ska bara hoppa in i duschen nu och göra mig klar för avfärd mot Vindeln och julmaaat!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fotboll!

Sitter som bäst och försöker varva ned och tröttna till efter kvällens fotbollsträning. Riktigt kul att vi är igång igen, även om jag ännu kanske inte känner något jättesug efter fotboll. Fortfarande skoj med pass på USM och annat kul som t.ex. innebandy på söndagskvällarna. Däremot skoj med fotbollen nu eftersom vi är så ovanligt många på träningarna (runt 20 pers) och får lira inne på nolia. Längtar verkligen till intersport-cup som brukar spelas där i januari eller så! Sex av tjejerna i laget drar söderöver i helgen för att spela student-SM i futsal, jag måste se till att börja plugga till nästa år så jag också får hänga med! :)

Nu måste jag ta mig i säng om jag ska ta mig upp. Börjar redan 06:00 imorgon, har dock valt det själv eftersom jag tänkte åka ut till Vindeln på eftermiddagen för att äta jultallrik tillsammans med familjen och delar av släkten. Ska bli jättemysigt! :)




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tre positiva:

  • Känner mig för första gången på länge otroligt utvilad.
  • Har äntligen fixat strulet med månadens räkningar. (Fick dock samtidigt ännu en gång inse hur fruktansvärt puckad jag kan vara ibland)
  • Precis hittat en tidning som jag glömt bort att jag köpt! Inte varje dag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()