Damfotbolls VM

Ännu en dag, check. När jag vaknade imorse var saker och ting annorlunda i lägenheten. Klockan var 04:30 - iofs inget konstigt i det. Men lamporna lyste och TV:n var på. Jag tänkte, fan vad grabbarna är morgonpigga nu då - så koseligt! Det enda som fattades var doften av nybryggt kaffe. :) Går ut i köket och där ligger någon på soffan och sover. Morgonpigga, nja. Jag skiter i det och gör min gröt. Sitter vid köksbordet och äter den så tyst jag bara kan (Sivert har faktiskt sagt att han kommer sakna ljudet av mig då jag äter gröt den dagen jag flyttat hem). Sneglar lite på killen som ligger i soffan. Tänker, är det Christer? Nej, men inte har han blivit så stor? :P Haha, plötsligt vaknar killen (som var skäggig och kunde varit allt från kompis till någon av grabbarna till alkis och oinbjuden på vår soffa) MYCKET skumma typer som cirulerar i området här, och man är inte heller helt klar i tankarna kl. 04.30 på morgonen. Min reaktion blev att bara lämna tallriken och smyga ut i köket utan att bli sedd :P Who was that guy?


Just nu är jag ensam hemma, tror jag? Har precis kommit hem. Varit hos familjen Ringnes ett par gator upp, umgåtts, sett damfotboll (BRA SÅDAN) och druckit en päroncider. GO SVERIGE. Är lika trött som alltid den här tiden på dygnet, men i kväll ger jag ikket ett dritt i det. Imorgon behöver jag inte ens ställa väckarklockan! ÄR DET SANT? JA DET ÄR DET :D Jobbar 14:30 - closing och har inga som helst måsten på förmiddagen. Oj så utvilad och strålande glad jag kommer vara på jobbet imorgon.

BIT ska faktiskt ha cred för hur de format en. Förändrat mig, gjort mig till det bättre? Vet inte hur jag ska förklara? Det är hårt på BIT. Finns rätt strikta regler för hur vi ska uppföra oss på jobb och varje ny får en tuff upplärning. Vet ju bara själv hur man kände sig första dagarna, helt knäckt. Men nu, när man jobbat där ett tag och kommit in i det hela så är man tacksam för den hårda inledningen. Alla regler, allt man lärt sig..ja det bara finns där. Automatiskt. Och något som verkligen kommer automatiskt och är obligatoriskt på oss alla all the time är SMILET på läpparna då vi bemöter en kund. Finns ingen personal i världen som ler så mycket som vi! Tror nästan det. Och det uppskattas mer än man tror + att man blir gladare själv också, när man hela tiden går runt och ler. Knäppt.

Oj vad jag skrev nu, om ingenting. Ba sådär! Sorry. Ska ta mig i säng nu, med eller utan dator. Har hittat en internetsida där jag lätt fastnar ett tag (faktiskt inte facebook) och det är denna. Jättemycket fina bilder och annat som man kan låta sig inspireras av! Tror första tatueringen är nära nu...oh yes.
Nattinatten nu. Oh så skönt.

SOV GOTT!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Johanna

Å, spännande. Vad ska du tatuera?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback