ZÜRICH :)

HELGEN I ZÜRICH









Kort sammanfattat:

Helgens äventyr till Zürich började lördag kl.10:00 då jag blev upphämtad av Sophia och Joël. Vi styrde raka vägen till Dietlikon, Zürich, för att plocka upp Cornelia med schweiziskt sällskap och sedan bege oss vidare till IKEA och luciatåg nummer 2 där Lisa skulle vara med. Men lucian blev inte riktigt som planerat. Sophia fick ett sms av Lisa att de skulle börja lussa vid 13:30 - klockan var då 12:30 och vi var redan på plats. Så det blev lite strosande inne på IKEA och billiga varmkorvar till lunch innan vi satte oss till rätta i restaurangen och väntade. Och väntade... Till slut hörde vi "natten går tunga fjät närma sig" och så dök luciatåget upp. Men, vart var Lisa? Inte var hon där i alla fall. Det visade sig sedan att hon var och lussade på ett annat IKEA i Dietikon, alltså inte i Dietlikon där vi var.

Så vi lämnade IKEA snarast möjligt, för att ta tåget till centrum där vi kände för att shoppa loss desto mer! Kul att gå på stan i Zürich, men det var smockat med folk.  "En ut - en in", kändes det som i vissa affärer. Har planerat att julhandla lite på söndag också i Zürich (innan vi åker på måndagen sedan!!), lär ju inte vara midre folk då! Vi var dock dåliga shoppare. Sophia var nog bäst med en jacka som hon hittade på rea, jag fick endast med mig några nagellack, hårnålar och en mössa hem.

Vid 18-tiden började vi bli hungriga och sugna på fest, så vi köpte med oss lite kina-mat och tog första bästa tåg hem till Cornelia igen för att få korka upp. Vin, öl, cider...och vattenpipa! Sällskapet utökades också till det dubbla. Johanna som slöt upp redan under shopping-turen, lucia-Lisa och Johanna,en tjej från Dalarna som precis flyttat hit som Au Pair, samt Jonas Thomsson, innebandyspelare i Rychenberg. Kul förfest!

Eftersom uteställena i Zürich har öppet till morgon-timmarna hade vi ingen brådska ut. Vid tolv-tiden åkte vi dock in till city, men p.g.a det ena och andra så blev det mest fumlande och famlande på zürich gator följande 2-3 timmarna. Jag och Lisa hann nyktra till, så valde till sist att bara käka och åka hem. Tre tappra tog sig ut och vad jag hört så ägde de dansgolvet till 6-tiden på morgonen ;)

Jättetrevlig helg, vi planerar redan att styra en tjej-helg i Zürich igen efter jul!

Nu har jag 3 arbetsdagar kvar, sedan är det bara att börja packa väskan! Nedräkningen har börjat :D

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Sophia

Ha,ha vilka härliga bilder! :D Visar verkligen allt vi hann med, till och med på hur obrydda Domi och Joël var om luciatåget ;) Japp nästa gång gör vi det bättre, nästa år! Tack för helgen, så roligt att du följde med och nästa helg bokar vi direkt vi är "hemma" igen. Du är en kanon tjej och glad att du tog steget att flytta ner, även om det var för Mattias skull.. Kan aldrig förstå den orsaken ;P Ha,ha gillar er båda! Sov gott, kramis


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback