Yoga

Aa så skönt. 60 minuter yoga, vilket perfekt sätt att avsluta en rätt så lång och hektisk arbetsdag. Man blir så fullständigt närvarande och bara släpper allt annat. Samtidigt som man får svettas och anstränga varje muskel, får man sträcka ut hela kroppen ordentligt och verkligen slappna av. Har inte "yogat" (kan man säga så?) särskilt länge, kanske 1-2 gånger i veckan i snart två månader, men jag känner faktiskt redan skillnad. Det ger verkligen något! Känner att jag fått bättre hållning, blivit smidigare. På något vis känns det som jag blivit längre. Börjar i alla fall gilla ordentligt.



En annan träningsform som jag ännu inte prövat, men vill - är Zumba. Finns bara på IKSU här i Umeå som jag förstått det. Fick dock höra idag av en arbetskamrat att hon hade en Zumba-dvd hemma. Så du alltså kan dansa loss hemma i vardagsrummet genom att helt enkelt följa instruktören på TV:n. Hon sa att det var sjukt kul och man behöver inte ha jättemycket plats att röra sig på heller. Verkar ju grymt. Annat än min superduperdryga Ben&Rumpa-dvd. Vill ha! :)

Imorgon bitti var det tänkt att jag skulle träffa sköna Johanna från Boden en sväng innan jobbet. Tror dock att vi just i detta nu håller på att komma fram till att det blir stressigt att hinna mellan jobben våra. Får styra upp en helkväll tillsammans snart istället!

Däremot kanske jag ska möta upp M för en liten träff innan jobbet imorgon. Smart? Probably not. Blandade känslor? O, ja. Har bara kommit fram till att allt nog skulle kännas ännu lite värre om jag lät honom åka iväg till VM på torsdag utan personligen fått önska honom lycka till...



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Håll utkik åt mig!

Jag efterlyser denna:


Börjar bli trött på havregrynsgröt och vill prova denna. Men hittar ingenstans! Någon som vet, hört, tror?

Jag håller allvarligt på att frysa ihjäl. Har knappa 20 grader i lägenheten, inte är väl det överdrivet kallt? I natt sov jag i: t-shirt, tjock stickad tröja, mjukisbyxor, ullsockar och HALSDUK. Samt täcke och filt. Vaknade inte en enda gång och tyckte det var varmt. Hur sjukt?

Har precis vilat lite på soffan och försökt lösa allt strul som uppstått i och med den borttappade börsen. Har dessutom tagit på mig att jobba ännu ett pass idag, så blir att jobba stängning också. Dessförrinnan blir det gym i alla fall. Hoppas kunna få upp värmen lite där!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Söndag

Vill inte ens skriva något om utgången igår som inleddes så bra men slutade så dåligt. Ogillar den person som verkar ha fått för sig att sno min börs när jag mest troligt la ifrån mig den vid garderoben på Allstar. Han/hon kommer säkert ha precis lika mycket användning av den som jag hade.. (Börs = vårt norrländska ord för plånbok, om du läser detta Linda E ;))

Måndag imorgon och ny vecka. Jag öppnar på jobbet, tredje dagen öppning på raken. Blir lika förvånad varje morgon som jag inte försover mig. Det innebär alltså jobb 06-13. Därefter? Ge mig ljusglimtar att se fram emot denna vecka! Bästa blir helt klart på fredag när jag och mamma ska tillbringa förmiddagen på IKSU spa. MASSAGE. Men jag känner att jag behöver mer. Ge mig?


Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Lördag

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Då var vi där igen..

Do not want to go to bed...:/

Går segt med bilderna. Min dator vill inte riktigt vara med längre så fort jag stoppar in skivan. Vet inte exakt varför, men antar att det blir för mycket för den gamla stackaren helt enkelt. Dags att förnya sig även där snart!

Vi skippar alltså inlägget om sminkningen och fotningen så länge och riktar istället in oss på de andra höjdpunkterna som gårdagen bjöd på. Direkt efter jag varit på The Studio mötte jag nämligen upp Elin på stan. Elin som kommer från Röbäck, men som jag till störst del lärt känna nere i Schweiz. Hon är tillsammans med en schweizare, Michael, som spelat några säsonger här i Umeå, och de bor nu tillsammans i samma hus som vi bodde i förra året. Vi drog bara hem till mig och pratade ikapp över en stor kopp kaffe. Var trevligt! Hon verkar trivas riktigt bra där nere nu, känns kul att man har några vänner kvar också ifall man vill åka ner och hälsa på nån gång :)

Vid fyra-tiden var hon tvungen att åka hem så jag skjutsade henne till Röbäck. På vägen hem handlade jag med mig lite käk, eftersom jag skulle få finbesök på middag - ingen mindre än min gamle gode vän, Kim Lundström. Vi har försökt styra upp en träff i veckor nu, men har aldrig riktigt passat. Kul var det att ses i alla fall! Vi var riktigt tajta ett tag för några år sedan, känns kul att man fortfarande försöker hålla kontakten. Bor en riktigt genomsnäll och trevlig kille under den där hunkiga ytan han skaffat sig :P

Nu måste jag verkligen ta mig i säng om jag ska lyckas ta hand om mig själv så bra som jag hade tänkt den här helgen. Håll tummarna för mig att folk inte kommer (fortfarande fulla) direkt från efterfesten och vill käka hos mig imorgon när jag öppnar..Uppskattas inte!

Puss!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kort update!

Var uppe redan efter sju imorse men har inte haft tid att skriva.. Eller har snarare prioriterat annat! Har bland annat kört tre pass på USM (låter mer än vad det är) :) Har även betalat räkningar och sett till så allt jag äger är försäkrat. Man vill ju gärna vara på den säkra sidan. Saknar förövrigt två räkningar, hur man nu kan göra det..? Månaden börjar lida mot sitt slut och det är två taskiga kuvert som alltid brukar komma i brevinkastet varje månad - men den här månaden har det inte kommit några.. Jag menar, de lär ju ska betalas? Rädd att jag råkat slänga iväg något med all himla reklam.

Hade ju en riktigt rolig dag igår på The Studio! Har lagt upp några av de 60 bilderna som jag fick på facebook, lovar att lägga upp några här också.. Ida gjorde en grym sminkning på mig om jag får säga det själv! :)
Har dock inte tid just nu. Det är fredag eftermiddag, helgen börjar närma sig...Vad gör jag då? Jo, jag inleder min arbetsvecka om exakt en halvtimme. Puh. Men men. Jobbar med Julia ikväll, alltid kul det. Sen har jag ju faktiskt fått mig både en och två lediga dagar den här veckan redan, så ska inte klaga. Trevlig fredagkväll på er andra!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Just nu..

...önskar jag mig en sån där fleece-morgonrock! Fleece är så underskattat. Fleece är varmt och skönt och fleece kliar inte och sticks! Julklappstips till er som bryr er ;)

Var med på träningen ikväll ändå. Är huvudet dumt så får kroppen lida, som man brukar säga. Var bara så svårt att stå emot när jag väl stod där med skorna i handen och såg den gröna mattan :) Ändå skoj! Mår dock halvkasst nu, men jag hoppas att en bättre och längre natts sömn ska kunna repa hälsan lite.

Har blivit väldigt lite sömn på senaste.. Kanske är rätt naturligt. Att gå och lägga sig är faktiskt den jobbigaste delen på dygnet just nu. Kanske har det med ensamheten och stillheten att göra som uppenbarar sig som allra mest där och då. För att inte tala om mörkret. Väntar som in i det sista med att gå till sängs, i hopp om att ögonen ska falla igen i samma ögonblick som huvudet når kudden. Men så blir det ju aldrig. Hur trött jag än är så verkar det finnas hur mycket ork som helst till att tänka. Blir lika förvånad varje kväll över att jag kan känna mig så pass stark ändå som jag stundtals känner mig under dagen. Undrar hur det egentligen är. Om det är möjligt eller omöjligt? 

Imorgon är det i alla fall torsdag, dagen som jag den här veckan verkligen sett fram emot. Ska nämligen få göra något som jag aldrig gjort tidigare - bli sminkad och fotad av proffs. Är min vän Ida som jobbar som make up artist på The Studio här i Umeå som ska göra min dag. Skulle gärna berätta om våra idéer och ungefär hur jag kommer att se ut, men tror helt enkelt att alla som är nyfikna får vänta på resultatet. Lär komma upp bilder här! :)

På Sophias begäran kommer här också några bilder från min lite julfina lägenhet. Tycker dock inte att bilderna får fram den riktiga känslan. Dålig kamera? Dålig fotograf? Kanske både och?



NU: SKÖNHETSSÖMN, vill vakna upp pigg och vacker imorgon.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tänk om man hade en OFF-knapp.

Stress, stress, stress.. Sov som väntat sjukt lite i natt, så hade en rätt dryg förmiddag på jobbet. Blev stan direkt efter jobbet och har sprungit runt där som ett tok hela eftermiddagen för att fixa grejor. NU äntligen har jag landat i soffan och har nu en timme på mig att ta den där efterlängtade powernapen. Tänk om man bara kunde trycka på OFF och så sov man? Vissa människor har ju i och för sig den talangen att kunna slappna av och somna rätt fort. Så mycket som snurrar i mitt huvud är jag glad ifall jag hinner slumra till en kvart.

Strax efter fem kommer Linn hit. Vi ska då följas till Emma på Umedalen där det ska ätas pizza (i hope?) och spelas sällskapspel! Emma kanske är den mest generösa tjejen jag känner, du går aldrig därifrån hungrig :) Tyvärr måste jag lämna sällskapet vid 20-tiden för att åka till vår träning på Nolia. Min hals känns dock inget vidare idag, så får se om det blir så mycket aktivitet för mig. Dit ska jag i alla fall :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu har jag julat till det ordentligt.

Den här dagen har bara susat förbi. Skulle alltså träffa min släkting Malin på fina fiket uppe på Ålidhem vid tiotiden imorse. Min plan var som sagt att promenera dit - kan säga att jag promenerade dit och en bra bit till. Pinsamt vad vilsen jag är där uppe. Men hittade till slut till Ålidhems centrum (ja, hur dålig är jag?) och vi hade en himla trevlig stund. Vi pratade om massor (kunde ingen av oss komma ihåg när vi senast sågs) och under tiden hann jag både hälla i mig ett par koppar kaffe och äta årets första lussekatt! :)

Därefter gick jag RAKA vägen hem. Begav mig (med bilen den här gången) upp mot Jysk och Rusta för att inhandla mera julpynt. Har fått det riktigt mysigt och julfint här nu, hoppas Lisa uppskattar mitt arbete när hon så småningom kommer tillbaka från Skellefteå.

Nu har jag precis vinkat av ett gäng tjejer som njutit av både julkänslan och en massa gott tillsammans med mig i mitt vardagsrum ikväll. Tanken var ju att jag och Malin skulle umgås på tu man hand ikväll, men man säger väl inte nej när sex härliga brudar till vill vara med?! :) Tjejsnack, julmust, choklad och mjuk pepparkaka. Bra kväll.

Nu måste jag ta mig i säng om jag ska orka upp och jobba kl. 06. Efter jobbet blir det nog hem och powernapa lite ändå, känner återigen utav diverse förkylningssymptom som gärna inte får utvecklas till något värre. Vägrar bli sjuk! Efter vilan ska jag ner på stan och fixa lite ärenden inför torsdagen. Jag hoppas, hoppas att jag ska ha tur och få min vilja igenom.  I så fall tror jag resultatet av torsdagen kan bli riktigt bra.

Nattinatt nu då!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ännu mer terapi-snack.

Än en gång - tack alla fina vänner som verkligen visat er och finns där för mig just nu. Har mer eller mindre hela veckan fullbokad med diverse dejter. Det gör att hela jag mår lite bättre. Guld värt. Tanken på lugn och ro i ensamhet skrämmer mig mer än det mesta just nu. Kan inte få nog av folk.

Känns ändå positivt att jag känner att jag kan se fram emot saker. Att jag kan känna att saker känns kul. Även om allt känns tungt och mörkt så finns det ljusglimtar som jag faktiskt tar till mig och njuter utav. Jag ser fram emot att träffa mina vänner. Jag är laddad inför första fotbollsträningen på onsdag. På torsdag ska jag göra något alldeles utöver det vanliga och bara för mig själv. Jag känner att jag har ett liv ändå. Ett liv värt att leva. Jag är trots allt både ung och relativt frisk - saker och ting kunde varit värre.

För att tvärt byta ämne. Fitta (rent ut sagt) vad kallt det har varit idag! Hade skinnvantarna på men förfrös mig ändå på min 3 minuter långa promenad till jobbet. Hur ska det gå när vi sjunker 10-15 grader till på termometern? Jag fick i alla fall en ny, egen parkeringsplats med motorvärmare idag. Det jublar både jag och gammbilen för!

Imorgon förmiddag ska jag möta upp en släkting, Malin, för en fika. På Ålidhem tydligen. Tanken var att jag skulle ta mig dit till fots. Blir kul att träffa henne, hon är den enda jämngamla tjejen i min släkt, ändå ses vi alldeles för sällan. Under eftermiddagen sedan blir det lite shopping i form av mat och nya julgardiner. Har fått upp det lilla julpynt jag tog med mig från SSS igår. Må vara i tidigaste laget, men mysigt blev det. Lite USM på det och en helkväll med min "vanliga" Malin - sedan har vi minsann överlevt en dag till. Lär hinna uppdatera mer imorgon, har blivit bra på det på senaste.. Vet inte, känns bara bra att skriva av mig lite...


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

En dag i taget.

Egentligen kan man säga att idag är första dagen på mitt nya liv. Jag har faktiskt börjat inse vad som hänt, och även att jag måste tänka framåt. Men hur tänker man framåt när man inte vill? Hur går man vidare, när det enda man vill är att inte gå vidare? Hur släpper man det enda som man verkligen vill hålla fast vid? Allt jag vill är att vrida tillbaka tiden och kanske göra saker och ting annorlunda.

Gör så ont att tänka att personen som är mitt allt inte tänker på mig som jag tänker på honom längre. Att han inte ser på mig längre som han brukade. Det som också gör så ont är att allt känns så nyss. Det känns som det var nyss vi blev så kära i varandra. Det känns som det var nyss jag kände att det vi har är något alldeles speciellt och helt underbart. När förstörde vi det? När gick allt fel? Och hur kunde jag tillåta det?

Vore kanske lättare om jag kunde säga någonting ont om honom. Om det fanns något att hata. Men det gör det verkligen inte. Jag hoppas att han alltid kommer finnas i mitt liv, på ett eller annat sätt. Om jag kunde fortsätta vara hans bästa vän här och nu skulle jag vara det, men det är inte så lätt just nu. Får helt enkelt ta en dag i taget...


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Back in town.

Ja, efter min visit hos mor och far är jag nu tillbaka i stan igen. Känns sådär...hade gärna haft min roomie här, men hon är hemma i Skellefteå. Fick med mig lite julpynt tillbaka i alla fall och nya dammsugarpåsar. Så imorgon förmiddag ska det städas och bli julfint! Kan inte hålla mig längre. Fick även med mig lite rejälare vantar och dylikt, verkar ju ska bli kyligt nu :S

Söndagkväll ikväll = match i Sunday League. Vi blir oseriösare men samtidigt bättre för varje vecka som går. Idag var det tur att matchen blev försenad 20 minuter eftersom halva laget inte hade kommit när matchen egentligen skulle börjat. Blev till slut ett gäng i alla fall även om vi bara rullade på tre backar. Det var sjukt jobbigt men också riktigt kul! Tur man har kondis? Tycker personligen att jag gjorde min bästa match hittills. Vågade hålla i bollen lite mer än tidigare, även om det ibland blev lite väl länge :P Spelade för övrigt mot Holmsunds damjuniorer och det blev helt orättvist förlust med 2-1. Tror det blev publikrekord ikväll också, kul. Dessvärre var det nog bara två som hejade på oss. Vart är vår publik? Jag lovar, vi bjuder på bra underhållning :)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

...

Vill tacka för de värmande och fina kommentarerna. Så många som sms:at, mailat och hört av sig för att höra hur jag mår. Och även om jag fortfarande mår lika kasst så känns det skönt att veta att jag faktiskt inte är ensam. Det är sådana här gånger man uppskattar sin familj och sina vänner lite extra mycket. Tack för att ni finns!

Helgen då? Ja, vet inte vart jag hittade krafterna igår. Fastän jag såg ut och kände mig som en levande död så tog jag mig till gymmet på eftermiddagen. Det var rätt skönt att bara köra. Ut med allt bara. Den inplanerade utgången sedan kändes dock inte särskilt aktuell längre utan åkte hem istället, hem till tryggheten och de som älskar mig mest - mamma och pappa.

Hoppas ni hade kul igår i alla fall tjejer! Linn sa igår: "Varje klunk jag tar ikväll ska jag ta för dig Joffa".  Måste nog slänga iväg ett sms och höra hur tjejen mår idag :P

Har precis suttit och tittat igenom en massa gamla bilder som mamma och pappa bränt över och sparat på skivor. Hittade den här bilden på mig från 2005 och blev helt förälskad i håret jag hade då. Särskilt färgen! Visst var det fint?


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Kära läsare.

Ni kan förbereda er på några tuffa veckor framöver. Hur mycket jag än skulle vilja, så kommer jag inte att vara den gladaste tjejen. Det är slut mellan mig och Mattias. Bella har mist sin Edward. Känns inte så kul att vakna upp ledig på en lördag och veta att det kommer bli den värsta dagen i mitt liv. Vart jag än är, vad jag än gör. Mattias var min värld. Jag ville vara hans för alltid. Framtiden som jag drömt om och föreställt mig finns inte längre framför mig. För första gången på nästan två år måste jag nu försöka tänka på mig själv i första hand. Where to go? What to do?

Känner mig bara helt tom. Kan inte fatta att det här händer. :(

Permalink Allmänt Kommentarer (6) Trackbacks ()

Hej & hå!

Har precis kommit hem från jobbet, känns som det är första minutrarna sedan jag steg upp imorse som jag slappnar av lite i både kropp och hjärna, och jag känner redan att ögonlocken vill falla igen. Vill nästan skynda mig till sängs så jag inte hinner gå över den där gränsen (ni vet?) då man blir pigg igen och sen går det inte somna. Vore guld värt att somna snart och för en gångs skull vakna upp utvilad när man ska upp och jobba öppning! :) Är ju fredag imorgon, vill inte vara trött och tråkig på en fredagkväll.

Måste bara säga att jag hade en riktigt trevlig stund på stan med Linn igår. Först fick jag luggen fixad hos Julia på Clip, sedan fikade vi en bra stund på Café station, gick vidare till red dragon och spånade lite i en eventuell tatuering, samt fyndade varsin väska på wedins. Enda minuset var att jag tappade min klocka :( Ja, hur går det ens till? Plötsligt fanns den bara inte på armen längre. Kanske går att önska sig en ny i julklapp? :)



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Jag är så sjuuuk..

Nä, egentligen är jag inte det. Är inte snuvig. Har inte ont i halsen. Har ingen feber. Ingen hosta. Känner mig bara på nåt sätt inte hundra. Allt jag tänker och gör går i slow motion, hade jag bara haft bättre samvete hade jag fortfarande legat och snoozat.

Kanske ska byta ut Carola och julmusiken mot nåt mer peppande och bara ta tag i mig själv. Dra till gymmet en sväng. Tänker verkligen inte tappa "träningsflowet" jag kommit in i, är så lätt att en vilodag blir till flera om man slappar till. Men blir inget långt eller jobbigt pass. I eftermiddag ska jag nog hänga lite med Linnsan som också var ledig idag. Blir sen lunch eller eftermiddagsfika :) Ska försöka få luggen fixad hos någon frisör inne i stan, det är jag och kökssaxen som tagit hand om den på senaste och det håller tyvärr inte hur länge som helst! Ska även besöka ett annat ställe, där målet är att få så mycket inspiration som möjligt.. :)

Innebandy ikväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mattias till VM och förkylning på G.

Ja igår så presenterades ju Sveriges trupp till VM i Finland i december och Mattias var inte helt oväntat med. Det blir hans andra VM och jag är så stolt över honom! Kan inte ens föreställa mig själv hur nöjd jag skulle känna mig om jag fick dra på mig en blågul tröja. Inte så många som lyckas bli så bra på sin sport att man får göra det :) Jag hade inte en aning om vem innebandyspelaren ”Walle” var när vi träffades första gången, men sedan jag lärt känna honom och fått se honom spela så tycker jag bara att han utvecklas och blir bättre hela tiden. Så STORT GRATTIS även från mig, du förtjänar verkligen detta.

 

Han passar bra i färgerna dessutom ;)

 


Jag själv funderar på om jag inte håller på att bli förkyld. Har åtminstone varit NEDkyld sedan dagens promenad. Vet inte vart jag fick nollgradigt ifrån? Hoppas att det känns bättre imorgon bitti. Längtar nästan till att stiga upp imorgon. Tänkte nämligen ha en riktig mysmorgon med mig själv. Risgrynsgröt och julmusik :D Vill ha jul nu, nu nu!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sköna förmiddag.

Ibland är det inte så tokigt att jobba kväll. Sköna, sköna förmiddag idag. Har hittills inte gjort särskilt mycket, bara ätit frukost och tagit det lugnt i soffan. Men solen lyser utanför och det är bara nollgradigt ute, perfekt väder för långpromenad! Blir inget USM idag, höll ju på att dräpa mig själv i gymmet igår när jag trodde att jag skulle kunna ta 50 kg i bänkpress (?!). Skönt att få i sig lite frisk luft också när man ska spendera resten av dagen inomhus.

Den här bilden kom precis ut på facebook från lördagskvällen. Haha, hur taggade?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min lediga dag.

Jag har idag:
-sovit ut.
-städat lägenheten.
-gymmat.
-handlat.

Och, umgåtts en hel kväll med Malin!



Vi har bara legat i soffan hos henne på Ersboda och tittat på tjejprogram hela kvällen. Först amerikanska Biggest Looser (kanske inget tjejprogram men) och sedan Top Model 14, följt av Svenska Hollywoodfruar. Maria Montazami är ju faktiskt riktigt rolig att kolla på! Annars har vi bara surrat om det ena och det andra. Om det är något vi har gemensamt jag och Malin så är det vår otålighet vad gäller hårfärg och frisyrer. Jag gillar verkligen min hårfärg nu (även om jag sa exakt samma sak om min förra för typ tre veckor sedan - bara några dagar innan jag fick för mig att färga det). Tror faktiskt att jag sällan varit så nära min naturliga hårfärg som jag är nu. Malin vill bli blond IGEN nu, men tänker också imorgon gå och pröva lite peruker eftersom hon tror att hon kommer drabbas av en sjukdom senare i livet som gör att hon tappar allt hår. Hoppas inte men! :P

Nu ska jag försöka ta mig i säng så jag inte vänder på dygnet allt för mycket. Fast två dagar till har jag framför mig med möjlighet till härliga sovmorgnar :)




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite shopping!

Har blivit lite shopping på senaste, tänkte visa några av de saker som inhandlats :)


Dunjacka från Monki. Måste säga att den är snyggare i verkligheten än på bilden. Huvan är gudomligt skön.


Skjorta från Gina Tricot.




Och lite fint under från HM.



Det här pepparkaks-förklädet köpte jag på Lagerhaus idag till lilla Alice som hon ska ha när hon ska vara med och baka pepparkakor nu ordentligt för första gången. Skitsött!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ganska bra tjejer :)

Gårdagskvällen blev som väntat hur lyckad som helst. Superduperkul hade vi!






Dessvärre blev det förlust för oss i kvällens sunday league omgång. Vissa av oss var inte riktigt på tå, däribland jag själv. Men IKSU var också riktigt bra, vi hade nog aldrig haft en chans även om vi alla hade varit i vår allra bästa dagsform. :P Bara att ladda om till nästa söndag!

Imorgon är jag helt ledig. Har lite småpyssel som måste göras, men annars ska jag nog bara ta dagen lite som den kommer, känns skönt. Nu - sova och ta igen mig!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tlött.

Åhja, ska snart isäng. Kände bara för att skriva av mig lite först, råkar vara ensam hemma och har därmed ingen annan att snacka skit med :P

Har precis tagit mig tid och svarat på ett x antal mail på facebook. Flertalet av dem på tyska, förmodligen därför också som de sparats lite på hög. Har hunnit glömma så pass mycket av tyskan att det krävs både tid, fantasi, tankeverksamhet och ett bra lexikon för att få ihop något vettigt. Men det är bra att jag tränar! Fick imorse ett samtal från rektorn på Renforsskolan i Vindeln. Ska förhoppningsvis få börja vikariera lite där, bland annat som tyskalärare! Haha, jajjemen. Men jag hoppas att det blir av och att det blir en hel del. Kul med omväxling, och jag ser det även som en sjukt rolig utmaning. Jag älskade att redovisa i skolan och sökte ju faktiskt in till lärarprogrammet tidigare i år. Får jag nu pröva på yrket lite lär jag ju märka om det är något för mig eller ej :)

Fick några fina timmar idag innan jobbet precis som jag hade hoppats på. Lunchbuffé med M på Balder (GOTT) och sedan lite shopping på det. Hade tänkt inleda årets julhandel, men hittade endast julklappar till mig själv.. Sicken egoist jag är! Tur det är länge kvar till jul.

Nu måste jag fixa i ordning lite för morgondagen och göra mig klar för natten. Vet ännu inte hur jag ska lägga upp dagen på bästa sätt.. Har som vanligt beslutsångest om det mesta. Klart är i alla fall att det ska jobbas stängning och det ska stängas snabbt som bara den! Direkt efter jobbet blir det nämligen att svida om till något snyggare än sibylla out-fiten och göra sig så fräsch som bara möjligt. Lagfest med förfest hos Emma och sedan utgång på schlager. Vårt lag + fest = superkombo! Blir nog hur kul som helst. :)

Nattinatt nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bättre start på dagen!

Morgonyoga och soligt ute - mycket bättre start på denna dag än slutet på gårdagen.
Nu jobbar jag kanske världens sämsta pass idag dock, nämligen 17-22. När de flesta andra tar helg går jag och jobbar! :P Men men, hoppas på några fina timmar innan dess.


Trevlig fredag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sämre kväll.

Tre veckor. Three fucking weeks. Ja, ursäkta språket. Men 21 dagar. Och lika många nätter. Vadå tre veckor undrar ni? Jag säger bara att tre veckor kan kännas som minst ett år. Känner verkligen inte för att gå och lägga mig ikväll.


Dagens mest positiva var i alla fall att Malin Johansson ännu en gång (tredje gången gillt får vi hoppas!) har styrt upp en blogg. Hon är för söt den där Malin :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hej vinter!

Kanske överlever man denna mörka månad ändå! Dagarna bara går och går & snaaaart plockar jag fram julpyntet. Mellan alla ups and downs som varit på senaste så känner jag mig väldigt harmonisk. Fysiskt mår jag bättre än på länge! Magen är glad = jag är glad. Och musklerna värker mest hela tiden :P Helt otroligt vad lycklig man kan bli av att träna. Det är verkligen något som händer i kroppen. Man blir så glad, känner sig stark och levande på något vis. Svårt att beskriva, men ni som sällan rör på er borde prova!

 

Plötsligt blev det vinter också. Jag tog andra sovmorgonen på raken imorse och mös lite extra länge under täcket efter att jag tittat ut på stormen. Tyckte så synd om alla som kom farandes här förbi med cykeln, och som argsint – en efter en – hoppade av och började styra. Fy fan. Kan säga att jag uppskattade mina korta avstånd till allt lite extra mycket idag! Snö ute i Storsandsjön är en självklarhet på vintern.  För där kan man göra saker i snön. Åka skidor eller köra skoter. Vad har man snön till här inne i stan? Känner mig sugen på att börja julhandla lite snart också. Men jag vet inte vad en endaste människa önskar sig?

 

Nu ska jag lägga mig och sova en lång natts sömn igen. Önskar bara att det kunde vara fredag när jag vaknade upp istället för torsdag. Jag längtar så mycket mer till fredag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Makalöst!

Ja, innan jag säger något annat måste jag bara säga att vi tog vår första seger i Sunday League igår. 5-3 mot IBF Dalen svart (som faktiskt har spelare som spelat i elitserien) - hur grymma är vi inte? :D Så kul när alla är taggade till tusen. Kändes också skönt att vi lugnat oss lite med slagen och viftandet med klubborna, tror domaren den här gången var lite hårdare än sist. Vi lär oss reglerna allt eftersom :) Nu vet vi till exempel att:

  • Man inte får ligga ner och spela.
  • Man får/bör inte byta just vid sekretariatet. Finns visst linjer för sånt.
  • Vi ska inte anfalla så mycket när vi spelar 3 mot 5 - fast vi tycker vi har chansen.
Nu är det bara att tagga nästa match som spelas på söndag mot IKSU. Det blir en utmaning..

Nu är klockan knappt halv åtta och jag är ensam hemma, färdigtränad, duschad och allt. Så vad göra? Tänkte faktiskt se Paradise Hotel, spännande att se hur många puckon som försvunnit och kommit in sedan sist jag såg. Sedan blir det nog att hoppa i säng. Och sova en sisådär 13-14 timmar. Kommer vakna upp som en helt ny människa imorgon :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lill-ljugarn.

Mmm. Blev inga timmar i gymmet direkt! Efter att ha varit nära att somna under avslappningen i slutet av yogan kändes löpbandet inte så lockande. Man kan kalla det dålig självdisciplin, men man kan också kalla det för att "lyssna på kroppen" och vara snäll mot sig själv. Tycker det var strongt av mig att ens ta mig dit. Somnade inte förrän vid två tiden inatt, och drömde till och med att de ringde från USM och sa att passet var inställt så jag kunde ta sovmorgon. Hur laddad är man då? :P

Tycker ändå att jag förtjänar att ta helg nu! TVÅ lediga dagar, sedan har jag åter en 8 dagars arbetsvecka framför mig. Så, ja. Passa på att njuta är väl vad jag bör göra :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tjejkväll!

Har precis vinkat godnatt till Linn, Josse, Emma och Amanda som varit här ikväll. Himla trevligt har vi haft. Lite frukt, lite kladdkaka, och en massa surr & skratt - vips så har det gått flera timmar! Nu är jag helt slut. Disken får stå kvar till imorgon. Måste jag sova nu om jag ska orka vara så duktig som jag tänkt på USM imorgon förmiddag. Fick bli en vilodag idag eftersom jag knappt kunnat sätta mig på toaletten p.g.a träningsvärken. Tänkte inleda med lite morgonyoga kl.08, sedan löpband och gym! Ska kännas välförtjänt att på riktigt få ta helg därefter. :)

Efter träningen blir det bara hem och packa bilen för hemfärd. Måste åka förbi Jula en sväng bara och köpa en sak till pappa, som får bli en tidig farsdagspresent från dottern. En köttsåg för att stycka älg skulle han ha. Årets farsdagspresent kanske?

Tack igen brudar för ikväll, det gör vi om snart igen :)


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"med din attityd borde du vara stendöd"

Ja, det var tacken för att man försökte hjälpa två okända människor på jobbet ikväll. Vissa människor förstår man sig helt enkelt inte på.

Har annars varit en lugn och bra jobbarkväll, bara en arbetsdag kvar nu - sedan ledighet igen! LYX :) Åker hem till Storsandsjön på fredag, mamma och pappa hade bjudit hem Krille med familj på middag då också så det blir trevligt :) Hoppas Alice känner igen mig nu, var ju inte så länge sedan vi sågs!



Sämsta med att sluta klockan 22 är att det väldigt fort blir natt när man kommit hem. Känns ju inge kul att bara gå och lägga sig det första man gör. Börjar dock bli lite trött i ögonen, så tänkte mysa ner mig i sängen med två sprillans nummer av både Veckorevyn och Hänt extra. Ser fram emot träningsvärken jag kommer vakna upp med imorgon bitti :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny favorit i duschen!

Har ni någon gång provat choklad-duschcreme? Eller hur säger man, duschcreme som doftar choklad? Ser ut litegrann som smält choklad också. Det har jag – och jag är helt såld. Blev så glad igår när jag hittade en flaska på Pocketprice – 600 ml för endast 19 kronor! :D TIPS TIPS TIPS! Luktar helt fruktansvärt gott. Nu vill jag bara duscha hela tiden.

 

Nu har jag precis ätit min frukost bestående av fruktsallad med keso och kanel, samt en stor kopp kaffe. Under tiden har jag framkallat 579 bilder (!) för nästan 800 kronor :S Antar att jag kommer tycka att det var värt det i framtiden.

 

Bodypump snart, mina ömma muskler bara tackar och tar emot.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Full fart!

Ja, jag gillar inte lugna stunder för tillfället. Var idag ledig efter åtta arbetsdagar på raken, vilket jag firade med att storstäda lägenheten, tvätta allt som möjligtvis kunde behövas tvättas, fika med M på Göteborg, handla nödvändiga saker till hemmet, samt köra dubbla pass på USM. Gillar verkligen att jag kommit igång ordentligt med träningen. Verkligen älskar alla pass på USM. Okej, kanske inte spinning... Men allt annat! Är bara löjligt rädd för att åka på en förkylning nu, vilket säkert skulle hända om jag bara stannade till och slappnade av. Så, jag får helt enkelt köra vidare i samma tempo i helgen när jag får långledigt!

 

Förstår faktiskt inte att jag inte är tröttare efter den gångna helgen. Öppning båda dagarna på Sibylla, jobb med laget på lördagkväll, direkt vidare därifrån till en avskedsfest/utgång för Amy som igår flyttade hem till USA (sucks), innebandytittande på söndagen efter jobbet och dessutom eget innebandyspelande på det! Kanske hjälpte den där extratimmen man fick när klockan ställdes tillbaka natten mot söndagen :)

 

 

Amy, Sophia och jag på Rex. Sophia, en av mina bästa vänner/storasystrar nere i Schweiz som jag saknat ordentligt. Hon var hemma på besök i helgen, för att hälsa på och för att säga hejdå till sin bästa vän som alltså flyttat hem till USA nu. Vi kommer alla att sakna dig Amy!

 

Sedan till helgens nästa stora händelse. Min och Umedalens debut i Sunday League. Eller IBF Dalen/vit som vi i detta sammanhang kallar oss. Det var sjukt nervöst innan. Och lite kaos. Själva spelet sen var sjukt kul, sjukt svårt och sjukt jobbigt! Måste själv säga att jag är lite besviken på min egen insats – tycker att jag kunde haft liiite bättre bollkontroll. Men laginsatsen ska ha beröm! Det blev förlust med 4-1 mot Umeå City, men vi var faktiskt bra mycket bättre än vad vi själva hade förväntat oss. Synd bara att ingen i laget riktigt kan skjuta, annars hade vi utan tvekan vunnit. Mattias sa att vi är ett lag med potential – och han om någon kan ju innebandy! :) Nästa match är på söndag mot Dalen svart, då vinner vi!

 

Bästa gänget :)

 



overnout.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()