Finally, sista januari.

Har inte den här månaden varit hur lång som helst? Jag tycker det. Men nu är den äntligen slut och imorgon går vi in på februari månad. Har på känn att februari kommer gå desto fortare! Blir en intensiv månad på många sätt. :) Kommer till störst del bara rulla vidare med jobb, träningar och lite sociala aktiviteter, men har också MYCKET att planera och ordna inför mars månad. För i mars månad, då kan/kommer det hända grejer!

Roliga speciella dagar att se fram emot i februari månad:

Farmors 80-årsdag.
Mammas 50-årsdag!
Inomhus-cup på Nolia :)
Alla hjärtans dag - Vem går på dejt med mig?
Fettisdagen - Har redan tjuvstartat och skulle kunna ha fettisdag varje dag men, ändå.

Glömt något?

Nu har jag precis käkat vårrullar och ska snart ge mig iväg till jobbet - 8:e arbetsdagen på raken..

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Det kunde varit värre men.

Sista krafterna tog mig till träningen men inte särskilt mycket längre. Katastrofträning av fröken Ekman!

Tänk om man vore en av alla dem som ligger i soffan just nu och bara njuter av att ha en hel helg framför sig. En lördag och en söndag - bara helt ledigt! Visserligen kommer det att vara jag på söndagkväll, då dessa lyckostar till människor istället kommer ligga där med skönaste söndagsångesten...men just nu känns det mest bara piss faktiskt att ha jobbarhelgen framför sig.

Sen får jag ju vara nöjd över att jag äntligen lyckats få tvättid. Klockan 07:00 både imorgon och på söndag. Synd att det verkligen, verkligen är nödvändigt.

Kort och gott, TREVLIG HELG.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagspepp...

Har spenderat dagen på Tvärålunds skola. Religion första timmen, idrott x 2 på det (olika klasser) och avslutningsvis lite engelska. Var skridskor som gällde på idrotten, tror ingen var lika nöjd över det som jag :) Så otroligt skönt med lite mildare väder. Och sol! Behövs lite för att kropp & själ ska bli gladare.

Dock känns det nu som att jag ska däcka när som helst, kidsen är söta, men de tar också verkligen knäcken på en. Men väldigt snart måste jag plocka fram de sista krafterna jag har och bege mig till den härliga fredagsträningen. Känns som att jag kommer vara grym idag...

Vet inte vad det blir ikväll sedan, dusch och isäng känns det som just nu, men vi får se. Var sugen på att kika lite matcher i ersboda-cupen på Nolia, men vet inte om jag känner någon fler som är det?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ovanligt bra onsdag.

Rätt underbart att jobba öppning ändå när man sovit bra natten innan. Redan klockan 13 hade jag slitit och gjort mitt på jobbet för idag, så har sedan dess kunnat ha en härligt lång och ledig eftermiddag/kväll. Tiden har till stor del spenderats med stans gladaste Linn. Blev träning på USM, semla och surr på Mekka, och en sista sväng på rean på stan.

Därefter bjöd jag Linn, Emma och Josse på middag, och nu har jag precis kommit hem från bio med samma sällskap (eller ja, minus Linn som redan hade sett filmen). JÄTTEMYS! :)

Vi såg Love & other drugs. Jake Gyllenhall, helt magiskt snygg och charmig i denna film. Bjöd på det mesta! Kanonbra helt enkelt.



Natten nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Semester :)

Sent igår kväll blev det bokat och klart - den 1:a mars åker jag tillbaka till Schweiz för en veckas semester :D Ser verkligen fram emot det. Dock får jag berätta MYCKET mer om detta en annan gång, för nu tänkte jag gå och lägga mig rekordtidigt. Målet är att vara pigg när väckaren ringer 05:30 :) Har en rolig eftermiddag/kväll framför mig imorgon, så vill kunna hålla ögonen öppna hela dagen!

Nedräkning... :)






Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sportsöndag.

Har en sån där hurtig söndag igen. Precis kommit hem från fotbollsträning, match i Sunday League om ett par timmar. Vi möter IKSU idag. Hur vore det om vi kunde lyckas vinna?! :) Vi vet så väl att vi kan ge dem en match, sist vann vi faktiskt andra perioden, även om vi förlorade den totala matchen. TAGGA.

Blir det vinst blir det utan tvekan favorit i repris från förra söndagen - pizza till Solsidan! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tapp


Ringde just hem och skällde lite på pappa för att han råkat ringa och väcka mig kl. 07:50 imorse. "Tack själv för att du ringde oss tio i två i natt, sa han". Oops.

Vilken härlig dag annars! Har duschat ur den höga dos med hårprodukter jag hade kvar i håret sedan gårdagen, städat ihop förfesten och ätit frukost. Solen skiner! Ska snart göra mig klar och börja åka mot Vindeln. Första stoppet där blir hos mormor, där jag tänkte bjuda in mig själv på en fika. :)

Sedan vidare hem till SSS, ser fram emot mamma & pappas goda mat!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Efterfest

Precis kommit hem till en stökig lägenhet som stinker popcorn. Eller stinker och stinker, popcorn luktar ju gott. Blev en spontan liten förfest här efter träningen tidigare ikväll som slutade med utgång på allstar. Jag, EmmaB, AnnaN och så Annas två vänner, Emma och...ja vad hette hon nu? Pinsamt att jag inte kommer på, men liten och söt tjej.

Nu ska jag sova uuuut. Imorgon blir det bara uppstigning, frukost + städning och sedan avfärd hemåt för att umgås lite med bästa famliljen.

Nattinatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är pepp på våra planer.



För när vi har det som roligast, då går det nästan inte att ha det roligare.

Fredag imorgon! Ser som vanligt fram emot morgonyogan då, klockan 8 :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hjärnsläpp

Är det okej att få så mycket hjärnsläpp att man blir tveksam på hur man stavar till "Sverige"?
Jag blev nästan rädd för mig själv.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bakslag.

Inte direkt tillbaka till ruta ett, men ikväll trillade jag nog några steg bakåt. D.v.s åt helt fel håll. Åtminsone kändes det så i hjärtat. Men antar att det är normalt och antar att det är okej. Nu går jag och lägger mig och imorgon när jag vaknar satsar jag järnet framåt igen.

Dagens benpass känns i rumpan så fort jag försöker lyfta skinkorna en ynka millimeter från soffan. Någon kommer få problem att ta sig upp och ner på stepbrädan imorgon förmiddag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Vill ha vår, nu.

Fortfarande nöjd med frillan, men fan. Jag såg verkligen ut som en kille i kepan på jobbet..

Folk känner knappt igen mig nu heller. Kvinnan som håller i våra fyspass på tisdagar, som är magisk på namn (tänkte att hon borde vara grym på ansikten då också) - kände inte igen mig. "Är du ny här ikväll?", frågade hon. Jag tror jag har varit där varje gång?

Apropå fysträningen så missade jag halva passet pg.a att jag inte tog mig ut/loss från parkeringen. SKITSNÖ. Jag skottade och skottade. Bilen bara spann. Tog coachens tips och la en matta bakom "drivhjulet" (heter det så?). Fortfarande ingen framgång. Till slut fick jag ringa rooomien och tvinga ut henne direkt från duschen för att hjälpa till och putta. Först då, ca 35 minuter senare kom jag loss. Innerst inne var jag väl inte jättedepp över att missa löpdelen utomhus, men i alla fall. Less på att behöva skotta fram lillbilen så fort man ska ha den. 

Imorgon ska förmiddagen tillbringas på IKSU med min nya PT :P Fick mitt livs träningsvärk efter förra passet så jag vet vad jag har att vänta. Jobb på det, och sen förhoppningsvis kika lite innebandy! :)

Nu ska jag stryka & sätta upp vårigare gardiner!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frillan




Ja, nu var håret klippt och klart. Kortare än jag någonsin haft det! Var sjukt nervös innan, kunde knappt somna i söndags. Men jag är glad att jag vågade, trivs riktigt bra med min nya look såhär långt :) Särskilt färgen tycker jag är klockren! Hittills har kommentarerna bara varit positiva också, vilket såklart gör mig glad. Bland annat så har jag fått höra att jag ser mycket äldre ut, så ja, nu ser jag kanske ut att vara 21 ;P

Finns säkert flera som tycker jag ser fördjävlig ut också (pappa?) men de får faktiskt gärna hålla käft. Vet ändå att det förr eller senare kommer att komma en vacker dag då jag tänker: vafan klippte jag av mig allt hår för?

Jättekul med förändring hur som helst! :)

Idag är det tisdag. Jobb 10-17. Träning 18-20. Det var det.
Tveksam hur frisyren kommer göra sig i den fantastiskt fula sibylla-kepsen... Blir nog ingen hit!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hallå?

Alltså vad är det med vädret? Är det inte svinkallt så blåser det och snöar så man inte vill gå ut. Bättre vinterväder tack, annars tar jag mitt pick & pack och drar. Skojar inte.

Härligt med söndag förmiddag, även om den inte riktigt blev som jag tänkt mig. Hade planerat att ta sovmorgon tills typ nu - så gött fick jag såklart inte ha det. Halv nio ringer Emma från jobbet och det visar sig rätt snart att jag fått med mig en nyckel hem igår som behövs för både det ena och det andra för att öppna stället. Så var bara att pallra mig upp och dit - återigen tur ändå att man har nära till jobbet :)

Spenderade sedan en timme på byllan (som om jag inte vore där mycket nog?). Drack kaffe, surrade med Emma...och kollade mycket och länge i en frisyrtidning! Imorgon har jag nämligen bokat tid för både klipp & färg hos Julia på Clip. Jag längtar ihjäl mig, är riktigt peppad och förväntansfull. Samtidigt är jag både nervös och lite osäker. Känns verkligen som att jag bestämt mig, hoppas bara att resultatet blir bra. Ingen vet, men jag litar på Jullan! :)

Fotbollsträning snart. Vila och mat på det. Sedan match mot Dalen Svart i Sunday League kl 18. Kanske, kanske att man hinner ta sig till Gammliahallen och se första perioden mellan City-Dalen dessförrinnan, men då blir det att skippa vår egen uppvärmning :P Riktigt surt att matcherna skulle krocka. :(

Däremot fantastiskt att jag hinner hem sedan och bänka mig framför TV:n till kl.20 då Solsidan har säsongspremiär. Känns som halva Sverige har längtat, sååå bra!












Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Svinalängorna



Såg denna på bio igår. Riktigt, riktigt tragisk. Bra på ett sätt, men jobbig på många andra. Rent hjärtskärande. Men sällskapet var åtminstone glatt :)

Åkte som väntat på jobb idag ändå, 11:45-20. Missar snart beach med tjejerna på IKSU och ikväll kanske även välkommen-hem-festen för lagets tokigaste Anna Nejati, som varit och pluggat i Taiwan en termin. Borde bara ta det lugnt ikväll (VERKLIGEN), har både fotbollsträning och match i sunday league imorgon. Vore skönt att för en gångs skull må bra på en sådan söndag. Hörde att det var markant skillnad på matchen förra söndagen, då hela laget hade tagit det lugnt på lördagen, haha. Nu kommer det iofs bara vara jag som kommer i form till imorgon isåfall eftersom alla andra ska ut, så då spelar det kanske ingen roll... :P Vi får se vad det blir helt enkelt!

Upp och iväg till gymmet nu iallafall!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mmm...marabou.

Har som vanligt vid den här tiden på dygnet landat och segnat till rejält i soffan efter en riktig heldag. Var uppe sju imorse och har varit igång sedan dess. Därför tycker jag också att jag förtjänar att synda lite och smaka av chokladkakan som ligger bredvid mig, en Marabou Dajm, 200 g. Mmm :) Det var en ryss som kom in på jobbet häromkvällen och köpte den åt mig. Spasibo!

Har en ledig dag framför mig nu också. Långhelg var det tänkt, men ser tyvärr ut att kunna bli jobb redan på lördag, så än törs jag inte hoppas på någon längre ledighet.

Så här bra blir iallafall morgondagen:

Morgonyoga.
Strosande och lunch på stan med mamma.
Nagelfix :)
Fotbollsträning.
Bio.

LYSANDE :)




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nedvarvning.

Min roomie pluggar så det är inte klokt. Tenta hit och tenta dit, ingen ro. Hon frågar om jag inte blir sugen att börja plugga. Blir jag det? Nja.

Nu: Nybäddad säng, te och Gossip girl. Har ett bra veckoslut att se fram emot!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Upprörande

Antar att det inte bara är vi på jobbet som hört och reagerat på reklamen som går stup i kvarten på radio för den här dejting-sajten?

Allvarligt? Hur kan de uppmuntra folk till otrohet?

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Myser

Åh, njuter maximalt av min lediga dag så här långt. Först sovmorgon tills jag vaknade av mig själv, mer utvilad än på länge & framförallt också friskare än på länge! :) På med morgonrocken, mjukisarna och tofflorna och sedan en härligt god/onyttig frukost tillsammans med lite Gossip Girl i soffan.

Så skulle varje förmiddag få se ut!

Nu är det dock dags att ta tag lite i mig själv. Kaffe-dejt med Jue på stan kl.13 - äntligen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jobbar-söndag

Idag har jag spenderat hela dagen på jobbet. Från 11:45 till 22:15.
Under den tiden hade jag mycket hellre:

Legat i soffan och myst.
Tränat fotboll på Nolia.
Sett Man Utd på TV.
Sett Dalen-Helsingborg på Gammlia.
Samt spelat egen match i Sunday League.

..Med andra ord haft en rolig och riktigt sportig söndag. Men ibland måste man arbeta och på något vis är det väl lika bra att göra det ordentligt när man väl gör det. Har nu istället en skön vecka framför mig med endast 3 arbetsdagar, tis-tors. Så ingen söndagsångest här inte, har snarare fredagkväll nu :)

Så nattinatt, sovmorgon imorgon!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Födelsedagslördag

Är uppe med tuppen känns det som och ska städa bort den lilla förfest vi hade här igår. Jag, Amanda och Rebekka. Roomie-Lisa och Malin var också med på varsitt hörn, inte i själva festen dock utan bara för sällskapets skull :)

Vi gick på Allstar sedan, där vi fick träffa fem stycken till från gamla klassen. Lill-reunion nästan :) Var dock inte jätteröj ute och mitt sällskap blev hungriga vid ett-tiden, så blev Frasses då och en ovanligt tidig hemgång. Lika bra det känner jag idag, som trots allt ska infinna mig på jobbet igen om en och en halv timme. Gäääsp.

Jobb väntar hela dagen och sedan är det åter en riktig kalasdag. Först har vi en väldigt go tjej som heter Linda som fyller 30. Hon är en av alla grymma tjejer som ingår i gruppen "sibban-crew" på Facebook ;) Har alltså lärt känna henne genom åren på Sibylla. Hon har dock sedan en tid tillbaka lämnat oss för läraryrket, så ska bli kul att träffa henne igen o se hur hon skiner! :) Hon håller öppet hus idag här på Haga, så tänkte åtminstone ta mig dit, kolla läget och ge henne en stor kram.

Sedan antar jag att jag tänkte ta en sväng om förbi Ersboda där vi har stans sötaste födelsedagsbarn idag. Allas vår älskade Malin fyller 22 år idag. Hon må vara äldst i gänget, men störst blir hon aldrig ;)



Linda & jag :)


Jag & Malin :)

Grattis till dem båda!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Pilutta dig.

Madicken på 4:an. Fantastiskt! Man vill ju bara bli barn igen :)

Vaknade upp med en superhärlig känsla imorse - IDAG ÄR JAG LEDIG :) Har den fortfarande! Det enda dåliga med den är att jag faktiskt inte är ledig idag, jobb väntar ju 15-22.

Är bara inomhus och myser såhär på förmiddagen. Tycker lite synd om mig själv också. Vill bli frisk N & U. Hostan blev kanske 4 gånger värre efter tisdagens första fyspass med fotbollen, så nu finns det tydligen inget annat än att vila sig i form. Fruktansvärt tråkigt.

Sitter och googlar frisyrer också, som så många gånger förr. Börjar bli dags för att göra det ordentligt känner jag :) Men hur? Är ärligt sugen på kort. Kortare än jag någonsin haft. Saknar att ha en rolig och riktig frisyr som går att styla lite hur som helst. Samtidigt sitter jag också här i mitt axellånga hår och saknar mitt långa. Båda kanske är fint. Men skulle jag välja det korta är vägen tillbaka till det långa en bra bit att gå. Vågar jag?



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nytt år, nya möjligheter.

Ursäkta frånvaron. Försöker fortfarande återhämta mig från de senaste veckornas högtider och fester och framförallt också ifrån den ihärdiga förkylning som hängt med mig ända sedan dagarna före jul. Samtidigt är vardagen här igen i samma höga, härliga tempo. Jag hänger nästan inte med. Jag bara kör, bara är, bara mår. Skrattar, ler och hostar om vartannat.  Mår psykiskt sett, förvånansvärt bra såhär en vecka in på 2011. Det är otroligt hur saker och ting kan förändras, över en dag – på några veckor.  Jag är starkare än jag trodde.

 

Min plan för våren som innan jul kändes så självklar, så bra, kanske inte är den bästa ändå? Känner ingen stress och ingen press, men nu sitter jag här igen och funderar. Fantiserar. Väger fördelar mot nackdelar. Känner efter vad jag vill och funderar lite till. Tänker, ja men varför inte?


Jag är minst sagt nyfiken på detta 2011. Kan bli precis hur som helst.


Några bilder från nyårsfirandet!






Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()