GF

Gutt-fritt i lägenheten ikväll. Gud vet vart de alla tagit vägen. Både skönt och lite trist att vara själva. Misslyckades med fikat då vi inte riktigt fann något bra ställe att fika på. Några tummar ner där Oslo (och särskilt Grünerlökka). Fick istället ta saken i egna händer och baka egna cookies, gick bra det med! ;) Soffhäng hela kvällen och ledigt imorgon, känns som en fredagkväll :)

Jag har skaffat mig en ny last, nämligen dessa:



Jag som aldrig gillat Läkerol har blivit som besatt. Skulle kunna trycka en påse om dagen. Dock blir man lätt dålig i magen om man äter för många, men det är det bannemig värt. Finns i en annan smak också (grön påse) som är precis lika mums. You´ve gotta try them!

Och just det; Om en vecka så har jag ganska precis landat i Umeå igen för en familjär weekend på hemmaplan. Jag har det bra här, men åh, jag längtar redan massor :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kolla in den här då!



Första hästsvansen på ett par, tre månader :)

På med ett par brallor nu också bara så är jag redo för fika!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

trött

Dreggel, dreggel på kudden där - säg vem som tröttast i Oslo är?
That´s me!

Precis tagit en välbehövlig powernap. Perfekt powernapväder att komma hem till efter jobbet, grått och snöblask här idag :( Vet inte vad det blir ikväll? Jag var sugen på utgång, men efter vissa överläggningar tror jag det blir imorgon. Kanske ska vi gå och fika, jag, Linda och Madde :)

Grabbarna är på vift idag, så till middag serveras inget bättre än en fiskgratäng från Euroshopper..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Singellivet

Insåg häromdagen att jag snart varit singel i ett halvår. Sinnes! Det är ungefär en hel fjärdedel av den tid som jag och M var tillsammans. Ändå känns det som att allt var igår.

Tänker på honom mindre här, men det är sjukt att jag fortfarande drömmer om honom/om oss så gott som VARJE natt. Varje dröm är olik den andra, men gemensamt för dessa drömmar är att de oftast börjar bra men slutar dåligt. Olyckligt. Verklighet.

Undrar när lilla jag ska börja inse att det jag drömmer om är historia och dags att lägga bakom sig. Time to move on girl!

Jag vill bli kär igen, snart. Vill uppleva de lyckorus som en förälskelse frambringar. Så pass långt har jag ändå kommit :) Inte alls så att jag går runt och letar efter kärleken, men jag håller absolut ögonen öppna. Både jag och Linda har insett att det finns mycket fint att titta på i denna stad, hehe. Så kom igen nu Oschlo, leverera lite flirt och kärlek i vår!

Nu vill jag somna och drömma om nåt kul. Väckaren står för övrigt på 04.20 imorgon.. SKJUT MIG.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Två veckor i Oslo

Har jobbat 8-17 idag. Måste säga att allt känns bättre och bättre på jobbet nu. Kommer fortfarande söka vidare, men känns så pass bra nu ändå att jag borde försöka ge detta en chans i alla fall. Fick åka och jobba i en annan BIT-butik under förmiddagen idag också, kul med lite omväxling.

Tänkte bjussa på några bilder från eftermiddagen!




På trikken på väg hem. Så skönt att komma ut från jobbet kl.17 och mötas av ljus och solsken!



Väl hemma hittade jag Linda målandes i trapphuset/hallen. Hon har snott åt sig en gammal möbel som grabbarna hade som skohylla i sin gamla lägenhet och bestämt sig för att gör nåt fint av den! :)




Och i köket fann jag sedan två pojkar som höll på att laga hemmagjorda köttfärsbiffar. Serverades med hemmagjord gräddsås, kokt potatis och broccoli, samt lingonsylt. SÅ JÄVLA BRA.

Nu ska jag bege mig ut på en prommis medan solen fortfarande skiner och innan jag själv hinner somna. Därefter blir det en sväng förbi "Joffas gym", där jag tränar som mest numera. SEN ska jag stänga in mig på rummet mitt och dö i sängen :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skräckfilm.

Har precis sett skräckfilm här i kollektivet, "The last exorcism". Var inte vidare hemsk om du frågar mig! Dessvärre lyckades mina kära roomisar pakta ihop sig om ett sätt att skrämma livet ur mig när jag sedan gick på toa för att göra kväll. Det är sjukt, men visst är det nästan skönt ibland att få skrika till sådär riktigt ordentligt? När man av ren reflex - rakt ur hjärtat, klämmer ur sig världens vrål, både högre och gällare än du någonsin trodde var möjligt. Jag tycker det!

Nu vill jag somna fortare än fortast. Haft problem med det senaste dagarna. Trots att jag är dödstrött vill det sig bara inte. Vet inte om det är att jag har för mycket tankar i huvudet som snurrar...

Jag har förresten hört norrmän ha en hetsig diskussion i dag. Svårt att tro det, jag vet, men det går nästan att låta arg på norska. Ja, nästan.

Nattinatt nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Så skönt!

Har ätit frukost och sett serier i lugn och ro, precis som på den gamla goda tiden. :) Ska bara smälta maten lite till nu, sen blir det ut och löpa jävel. Oslo-maraton ungefär. Snart en vecka sedan jag var ute och riktigt rörde på mig, jobbet har verkligen tagit all min energi och kraft. Behöver en hårdkörning idag för att komma igång igen, både för mitt psykiska och fysiska välmående. Känner på en gång hur röven börjar hänga och magen börjar puta när jag inte rör på mig, haha :P Finns ba ett, ut och kut - mindre put!




Jag önskar mig f.ö. nya löparskor när jag fyller år :)Brukar oftast köra på Nike eftersom de har en passform som passar mina plattfötter bäst.

Linda har varit iväg på intervju för ett monsterjobb såhär på morgonen. Får hon det kommer hon tjäna massvis med pengar! Vi håller tummarna. :)



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagens

Bästa dagen på jobbet hittills. Var inte sådär förfärligt stressigt och kaosartat som det varit de första dagarna. Något positivt med stället är att vi spelar bra musik på hög volym i hela butikken. Idag körde vi U2:s "Beautiful Day" mer eller mindre på repeat hela förmiddagen, piggade upp och peppade en aning! :)

Efter jobbet drog jag och Linda (återigen) och städade ett par timmar i grabbarnas gamla lägenhet. Ni som hänger med här på allvar kanske minns att vi tagit på oss att flyttstäda den? FY FAN. Börjar äntligen se ett slut på det hela, men skitigare lägenhet får man leta efter. Hade gärna varit med på den utflyttningsfesten! Öl på väggarna, champange i taken.. osv osv. Är ett gäng grisar vi bor med! :P

En av dem kommer dyka upp som gästbloggare här inom kort, ska bli kul att se vad han har att komma med och vill ha sagt. Håll utkik!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Erlend Lundby is playing with fire!



Eller rättare sagt med döden.. :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite ego, töntigt och kul.





Ny vecka imorgon!
Ser ut som följer:
Måndag - JOBB.
Tisdag - LEDIG.
Onsdag - JOBB.
Torsdag - JOBB.
Fredag - LEDIG.
Lördag - JOBB.
Söndag - JOBB.

Uppstigning 05:00 imorgon bitti - Godnatt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fortfarande yr i luvan.

En morgontrött Ekman går runt och sjunger "..jag är en tulepan, på bemärkelsedan..". Inte bara en gång heller, kanske tio. Till slut säger Linda, som trots allt känt igen sången: "men vänta nu, sådär går den ju inte?"

HAHA.

Nu ska jag gå och hälsa på Madde och Ante som tydligen inte bor långt härifrån! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

yr i luvan

Är i detta nu i det tillstånd att jag väggat mig fram - från ytterdörren, genom hallen, till toan, och slutligen till rummet och sängen. Inte helt nykter! Vi skulle ikväll ut och testa hunk-oslos uteliv ordentligt. Det gick sådär. Vi kan säga att Oslo pissade på oss rätt rejält! Rumskamraterna tyckte vi skulle dra ut tidigt för att få någonstans "att sitta". Vadå sitta? tyckte vi. Resulterade i att vi hamnade i jättekö överallt. Var inne två gånger om på ett ställe här på Grünerlökka. Började umgås med ett gäng norskar (trodde jag), som visade sig vara två skånska killar och en australianare. Aja. Jag raggade mest på jobbfronten ikväll. Fått en del telefonnummer och mailadresser faktiskt, så vi får väl se vad det kan leda till. Hähä.

Imorgon är jag HELT ledig och det känns faktastisk skönt. Ställer ingen klocka, det är ett som är säkert. Ställa om den, det gör jag när jag vaknar.

Nattinatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagkväll.

Tacos till middag, en varm dusch och en härlig fotmassage. Bra avrunding på en minst sagt hektisk arbetsdag.
Tror inte att min anställning på BIT blir särskilt långvarig. Eller jag vet inte? Kan inte bestämma mig för om jag gillar det eller ej. Det är rätt kul, ibland. Det är trivsamt att komma till jobbet klockan 7:00 på morgonen och mötas av en glad tjej med skönaste göteborgsdialekten som säger: "Tjenare bruden, hur är läget? Sovit bra?"

Samtidigt är det sjukt energikrävande och slitsamt. Det är inte OK att äta frukost kl. 06:00 och få nästa matbit i sig kl. 13:30. Fullständig rusch timmarna där emellan. I och för sig bra för Josefine "småätarn" Ekman som är van att stoppa i sig saker kanske lite väl ofta.

Nä, jag vill hitta ett nytt jobb. Vill inte "kasta skit" på varken Sibylla eller BIT, men de två ställena har något gemensamt - och det jag syftar på då är egentligen det enda som jag tyckte var riktigt dåligt med att jobba på Sibylla. - Man jobbar häcken av sig och får alldeles för lite för det. Punkt slut. Vet också att man ska passa för att skriva negativa saker om sin arbetsplats så här på bloggen... Vips så kan någon halka in och läsa och så står man där helt utan jobb. Men det är min åsikt och nu var det sagt. :)

Dessutom känner jag att jag vill göra något helt annat! Är kanske kul så här i början att göra Caffe Lattes, Frappes och andra roliga kaffesorter, eftersom det är något jag ännu inte rikigt kan. Men att plocka ihop en sallad eller baguette, hur svårt är det liksom? Jag känner att jag behöver lite mer utmaning än så.

Klockan är nu snart 22:30 och det är hög tid för mig att slumra in! Imorgon är det lördag. Först ännu en arbetsdag och SEN..!

  • EM-kval mellan Norge-Danmark.
  • FEST.
Godnatt.


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vet inte vad jag ska skriva.

Känner mig absolut inte missnöjd - men känner mig inte heller nöjd. Jag är glad att jag hittade ett jobb så snabbt som på fem dagar här i Oslo, men är det verkligen detta jag vill göra av mina månader här? Vad vill jag få ut av tiden här? Mycket blandade känslor. Framför allt så känner jag mig lite knäckt. Måste försöka sova snart, uppstigning 05:30 imorgon för att jobba 07-16. Jobb på lördag också, 08-16. Jag ger det två dagar till, då har jag gjort en hel arbetsvecka. Sedan på söndag, när jag är ledig och bakis - då ska jag på riktigt känna efter och besluta om ev. förändringar. Det är inte lätt när det är svårt, men jag antar att det blir som man gör det! Jag vill börja plugga i höst, det är åtminstone ett som är säkert.

Det är här inne jag håller hus på dagarna!

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Men man kan väl inte få allt här i världen.

Alltså näe. Då sitter jag här och förundras över hur fantastiskt bra vi har det i Oslo. Superfin stad, jättekul allting. Och så får jag en så enkel sak som en inbjudan på facebook till en lagfest den 7:e maj, tillsammans med Ersmarks herrar - efter att båda lagen den dagen spelat sina första seriematcher.
1. Seriematch. 2. Lagfest. HUR KUL?!
Livet var allt bra i Umeå också.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En vecka i Oslo.

Jag håller på att försöka vänja av mig onödiga ord som jag hatar att jag säger alldeles för ofta. Det är ord som: asså, typ, ba och shit. När till och med norrmännen lägger märke till/klagar på dessa är det illa. Men idag måste jag bara säga: SHIT ASSÅ. Den här dagen! 240 km i timmen från början till slut. Jag kom till jobbet klockan 07:00 och PANG så var klockan 12:30. Har bara ruscherna på Sibylla att jämföra med och att jobba på BIT idag var som att jobba under den värsta ruschen på Sibylla någonsin - hela dagen. Fokus fokus. En sekund utan fokus och jag var borta. Funderade några gånger på vad tusan jag gett mig in på, men allt eftersom dagen gick kändes det bättre - och nu känns det trots allt ganska bra.

Två positiva var att:

  1. Tiden flög iväg.
  2. Jag lärde mig mycket och snabbt! Fick in knycken direkt imorse med espresso-maskinen och mina caffe lattes blev kjempefina.
Nu är jag dock fullständigt färdig - från topp till tå. Ska hoppa in i duschen nu (på Siverts befallning) så vi kan dra igång en mysig filmkväll i kollektivet sedan. Ska se "Flickan som lekte med elden". Skönt att bara dö i soffan och låta hjärnan slappna av till en bra svensk film man redan sett :)

Blir en lång och hurtig morgonpromenad innan jobbet imorgon då jag har sovmorgon (jobbar 11-19). Älskar att våren kommit hit ordenligt. Senaste dagarna har det bara varit sol och varma vårvindar här i Oslo, rätt underbart faktiskt.




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träning och självdisciplin.

Två goda ting jag lagt åt sidan lite väl mycket senaste månaden eller så. Men igår kväll nådde jag en gräns och nu är jag igång igen. Fullt ös ba, på alla sätt och vis. Skrev ett kontrakt med mig själv imorse vid frukosten som ska följas strikt! Har varit ute och joggat två dagar på raken nu och det är skönt att känna att kondisen inte är helt obefintlig efter ett par veckors förkylning. Tog nästan Erlend i slutspurten igår, inkl. trapporna upp till vår lägenhet på våning 4 -YES! Har en taktik i klass med Northugs ;)

Har gjort första dagen på nya jobbet idag också, ja. Såklart väldigt mycket info att ta in så här i början, men jag hoppas och tror att jag kommer lära mig det hela rätt snabbt. Svårast hittills tycker jag är att göra den perfekta latten. Steama mjölken så den blir perfekt och forma det där snygga lilla hjärtat uppe på. DRITSVÅRT ju. Men jag antar att övning ger färdighet! Och öva får jag göra mer redan imorgon då jag jobbar 07-16. De säger att de brukar ha ca 250 kaffegäster före 10:00 - så att. Känns kul iaf, tror det blir bra det här :)





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

JOBB

Sitter och fikar lite i soffan medan jag följer Dalen-Pixbo via VK:s live-rapportering. Verkar vara en spännande match i Gammliahallen ikväll! Äter en macka med leverpastej från Euroshopper. Det såg mer ut som kattmat när jag öppnade förpackningen (massor med sån där gelé ni vet), but I guess that´s Oslo-life.

Fick ett positivt besked över telefon idag när de ringde och erbjöd mig en heltidstjänsten på BIT. Jag tackade utan tvekan JA JA JA! Även om det kanske inte är drömjobbet (fast ja, vem vet vad det kan leda till?) så känns det som att jag bör ta vad jag får. Kan inte vara annat än sjukt nöjd över att jag lyckats få ett jobb här i Oslo på mindre än en vecka :) Dessutom är jag helt säker på att det kommer bli superkul och en bra erfarenhetl! De anställda på BIT är till störst del tjejer i min ålder, både svenskor och norskor. Bara att få träffa och lära känna dessa nya ansikten/ingå i ett (säkerligen) grymt arbetsteam kommer bli otroligt kul.

Som jag skrev tidigare så är BIT ett matställe som till störst del serverar sallader och mackor. Skulle för er Umeå-bor kunna likna stället med "Gouter" i Kungspassagen. Något större bara. Det är ett snabbmatställe som serverar bra mat, av hög kvalitet. Gillar verkligen att de satsar mycket på kvaliteten. Alla råvaror (bröd, grönsaker etc.) är dagsfärska och diverse röror som exempelvis aioli görs från grunden. Sånt gillar jag! STOR försäljning av kaffe också som jag förstått det. Mycket mer än så vet jag faktiskt inte om företaget, men antar att jag får berätta mer när jag börjat jobba där. Kommer ha 25 timmar upplärningstimmar nu till att börja med, start imorgon klockan 08:00.

Hände en annan rolig sak idag också! Stötte nämligen på självaste Björn Gustavsson bara här utanför huset där vi bor. Gick och fipplade med MP3:n och blev något paff när han plötsligt kom gåendes emot mig. Haha, ångrar att jag inte stannade honom och bad om en idol-bild i solskenet :P Undrar vad han gjorde här?

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Första helgen i Oslo.

Söndagkväll - första helgen i Oslo är till ända. Det blev ingen utgång. Oväntat och dåligt kan tyckas, men vi hade (som ni sett på bilderna) lite lagom fest ändå och framför allt väldigt kul :) Ikväll är det ovanligt stillsamt och tyst här i lägenheten. Det beror på att Linda har åkt till Stockholm en sväng. Hon ska spela in en reklamfilm där imorgon, kul för henne! :)

Jag har även jag bokat resa hem till Sverige och Umeå ikväll. Åker hem sent på kvällen torsdagen den 7:e april och blir hemma till söndagkväll - allt för att närvara på mammas stora kalas! :) Någon som vill ha mig natten mot fredagen kanske? Eller hitta på nåt med mig på fredagen? Alla förslag är varmt välkomna!


Saknade ett par solbrillor på väg ner till stan idag.

Det fina vädret vi haft här i helgen väntas bli ännu lite finare i veckan. 12 grader och sol på tisdag enligt yr.no! Imorgon har jag hittills planerat att städa, jogga med Erlend och fortsätta söka jobb som bara den. Får ju veta imorgon ifall jag får jobbet på BIT också, men känns som jag gör rätt i att fortsätta söka hur det än blir med det. Hoppas på ett positivt besked imorgon iaf!

Nu ska jag göra lite nytta, sen se någon serie innan jag somnar.
Puss & Godnatt!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En lördagkväll i kollektivet.


Pizzabak :)





Alla tre grabbar i köket - känns som vi hittat ett rätt bra boende? :P



Linda i sitt rum :)



Ölspelet, en present vi hade med oss när vi flyttade in :P





Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Arbetsintervju!

Ja, idag var det dags för intervju nummer 1. Måste bara säga först att vi hade en underbar förmiddag dessförinnan. Strålande fint väder i Oslo idag! Har sett folk ligga ute och sola uppe på taken (!) här bredvid. Blev en lagom sovmorgon, frukost (där vi alla sitter så trevligt med varsin laptop - dagens ungdom) och sedan en härlig löptur med Linda och Erlend i solen. Det är kung att bo och kunna fara ut och springa med någon som kan hela stan, superfina löpsträckor som han visat oss. Särskilt fint tror jag det kommer bli också när det blir ännu mer vår och grönt ute :)

Arbetsintervju sedan, kl 14 på "Bit". Bit ett matställe (finns 7st här i Oslo) som gör och serverar sallader och diverse mackor. Min önskan har kanske egentligen varit att hitta ett jobb i butik (eftersom jag ännu inte prövat på det) men jag fastnade verkligen för detta fräscha ställe när jag av en slump råkade gå förbi där. Riktigt snygg design på hela stället! Sen är det ju trots allt en bransch jag har en hel del erfarenhet av och inte alls ogillar på något vis. Hur som helst!
Var nära att sluta i kaos alltihop då jag missförstått mina rumskamrater helt då de försökt förklara vart jag skulle och hur jag skulle ta mig dit. Orkar inte dra hela historien, men det känns som jag kunde gjort ett bättre första intryck än att komma inspringandes till intervjun både svettig och andfådd några minuter för sent. :S

Kändes dock som jag lyckades hämta upp min dåliga start på det hela och göra ett bra intryck. Chefen jag pratade med var väldigt trevlig, och jag fick en bra bild av hela verksamheten. Tror absolut att jag skulle passa bra in/trivas där och i teamet som jobbar där. Tjänsten är på heltid också och arbetstiderna är SUPER. Får veta på måndag om jag får jobbet. Skulle jag få det tackar jag naturligtvis ja. Så, fortsätt håll tummarna om ni börjat med det ;)

Hann hem precis till avsparken mellan Man United-Bolton sedan. Har ett till United-fan i huset, så jag har en fotbollskompis att se matcherna med :) Ikväll har vi blivit utlovade hemmagjord pizza till middag. (MIN MAGE SKRIKER EFTER DEN NU). Därefter blir det ölspel, men bara häng här hemma. Sjukt förresten hur dyrt det är med alkohol här! Fick en smärre chock tidigare då jag upptäckte att ett 6-pack cider kostade 185 NOK i minipris-butiken här bredvid! :O Får därför bli snålt med utgångarna såhär i början..

Aja, nu har jag skrivit nog :P Trevlig lördagkväll allesammans!


Sprang på gatan min idag :P

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Hyfsad start i jobbsöket!

Linda kom med ett briljant förslag under middagen idag, nämligen att vi från och med nu ska ha en aktivitetskväll en gång i veckan här i kollektivet. Bara för att hitta andra (och billigare) alternativ till att umgås och ha kul, istället för att gå ut och festa. Alla fick komma med förslag på aktivitet och nu har vi en fin lista uppsatt på väggen i hallen, där ungefär 10 av 11 aktiviter är förslag från Linda själv :P Vi ska alltså ha: trubadurkväll, spa-kväll, sällskapsspel-kväll, yoga-kväll osv osv. Bra initiativ av fröken Adolphson.

Så, ikväll har vi haft lite bak-kväll! Gjort ett gäng chokladbollar som står i kylen och ska ätas till en film så småningom. Känner dock att jag börjar bli trött redan nu! Det tar på att vara arbetssökande i Oslo.

Apropå jobbsöket så fick vi nog inte ut så mycket som vi velat av den här dagen - mest pga oväntat strul på biblioteket. Åkte dit - senare än planerat - för att sedan upptäcka att första bästa datortid för att göra våra utskrifter fanns att boka först en timme senare. Hm. Så blev att strosa runt i området och bara fördriva tiden tills vi kunde få tillgång till en dator och skriva ut våra CV:n etc. Blev även en massa strul med utskrifterna då dokumenten inte gick att öppna i word som vi skrivit allting i. HAR JAG SAGT ATT JAG HATAR DATORER IBLAND?

Allt drog helt enkelt ut på tiden. Men vi tog oss i alla fall till sist ner till stan för att söka lite jobb, och det var precis som grabbarna påstått - de flesta cheferna hade tagit tidig helg. Jag hade ändå lite tur och fick presentera mig för ett par-tre butikschefer + lämna i från mig alla de ansökningar jag gjort i ordning för dagen. :) Var bara i en av dessa butiker som de var i behov av personal just nu, men har de mitt CV - har de mitt nummer, och då finns det en liten chans att de hör av sig!

Fick faktiskt ett samtal redan någon timme senare, är kallad till intervju imorgon kl:14! Håll tummarna är ni snälla.

Nu blir det chokladbollar och film :)


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

fredag!

2 timmar sömn igår eftermiddag och tio timmar i natt gjorde susen - känner mig som en helt ny människa idag! Fick ett kinderägg av Sivert till frukosten imorse också, kjempefin överraskning.


Nu är jag klar och (faktiskt ganska) nöjd med de personliga brev jag planerat att skriva till idag. Önskar att jag kunde få ett jobb här och nu så den där oroliga känslan i magen kunde försvinna. Ska börja göra mig i ordning nu, sen blir det till biblioteket och skriva ut lite papper. Fanns visst bara färg (alla utom svart) i skrivaren här.

Sen blir ut och ragga jobb! Killarna sa dock att fredag var en riktigt dålig dag att söka jobb på här eftersom de flesta cheferna redan tagit helg. Men försöka bör vi annars dör vi! Ikväll vet jag inte vad det blir? Kanske filmkväll bara. Vi har pratat/skämtat om att se "Fucking Åmål". Varför? Jo, när vi anlände hit för två dagar sedan och berättade att vi kom från Umeå, sa de: Jaaa, men er det ikke den filmen "Fucking Umeå"? Ha Ha.

Trevlig fredag på er alla! Snöar för övrigt här i Oslo idag, två tummar ner på den.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag!

2 timmar sömn igår eftermiddag och tio timmar i natt gjorde susen - känner mig som en helt ny människa idag! Fick ett kinderägg av Sivert till frukosten imorse också, kjempefin överraskning.

Nu är jag klar och (faktiskt ganska) nöjd med de personliga brev jag planerat att skriva till idag. Önskar att jag kunde få ett jobb här och nu så den där oroliga känslan i magen kunde försvinna. Ska börja göra mig i ordning nu, sen blir det till biblioteket och skriva ut lite papper. Fanns visst bara färg (alla utom svart) i skrivaren här.
Sen blir ut och ragga jobb! Killarna sa dock att fredag var en riktigt dålig dag att söka jobb på här eftersom de flesta cheferna redan tagit helg. Men försöka bör vi annars dör vi! Ikväll vet jag inte vad det blir? Kanske filmkväll bara. Vi har pratat/skämtat om att se "Fucking Åmål". Varför? Jo, när vi anlände hit för två dagar sedan och berättade att vi kom från Umeå, sa de: Jaaa, men er det ikke den filmen "Fucking Umeå"? Ha Ha.
Trevlig fredag på er alla! Snöar för övrigt här i Oslo idag, två tummar ner på den.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Förkylningen är ett faktum.

Hals, huvud och näsa - inte hundra. Men är ungefär såhär jag känt mig en vecka nu, kanske lite sämre. Får gärna gå över nu eller bryta ut ordentligt! Tack!

Bjuder på två halvfina bilder (jag är en dålig fotograf). En av dem från mitt ytterst simpelt inredda - men mycket mysiga rum (vet att gardinen är skrynklig och ser för jävlig ut mamma, men det är bara provisoriskt). Samt en bild som nästan, men verkligen bara nästan, visar vilket skinande o fint badrum vi har. Like it a lot!



Lär dyka upp fler bilder från lägenheten och även på våra kära rumskamrater framöver. Nu tänkte jag sova och vakna upp PIGG. Viktig dag att vara pigg på imorgon känner jag.

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Seg dag i Oslo idag.

Grått och SVINkallt ute om man jämför med igår! Jag känner mig inte riktigt frisk. Vaknade upp med en rejäl huvudvärk imorse som har hållit i sig hela dagen. Vi var på stan på förmiddagen, fixade skattekort och d-nummer, buss/trikk-kort att åka runt på, norskt telefonnummer, samt norskt bankkonto. Eller, det sistnämnda kunde vi inte fixa helt och hållet förrän vi fått skattekortet i brevlådan, dvs först om ca tre veckor.

När vi kom hem blev det två alvedon och sängen för att se om jag kunde bli kvitt huvudvärken. Nu har jag sovit i drygt två timmar, men det blev ikke nåe bättre. Haha, Linda talar redan flytande norsk här i leiligheten. En av grabbarna sa tidigare: Linda, hon er fan litt galnare än alle andere. Joorni.

Vi har tagit på oss ett litet jobb också, att städa killarnas förra lägenhet (de flyttade in här den 1:a mars). Vi skulle få 3500 NOK (tillsammans) och 4 gratis middagar för att städa åt dem - kändes som en bra deal :)

Nu var tanken att vi skulle ut och springa en sväng - jag skulle verkligen behöva det! Har inte löpt sedan...förrförra lördagen?! Men tror faktiskt det blir att ligga kvar under täcket :/ Tänkte lägga upp några bilder på boendet lite senare också :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Potteplanter

Fruktansvärt trött just nu men tänkte ändå försöka knåpa ihop några rader innan jag låter ögonlocken falla igen för idag. Ligger ju trots allt i min nya säng, i mitt nya rum, i vårt nya hem - i Oslo. Känns som en dag värd att minnas ändå, dagen då vi flyttade till Oslo. Ja. Tankar efter dagen?

Allt känns super så här långt! Peppen var på topp när vi på eftermiddagen sakta rullade in mot Oslo S. Solen sken, och allt var bara så oväntat vackert. Killarna (Sivert & Erlend) stod och väntade på oss när vi - sist av alla - tog oss ut ur tåget med väskorna. Skönt att få hjälp med dem må jag säga. Hissen på centralstationen i Stockholm ville inte riktigt fungera för oss imorse, så blev några svettiga turer upp och ned i trapporna då!

Tog oss vidare upp och hem till lägenheten som är så himla fräsch. Jag paxade första rummet vi fick se, vilket jag nästan fick ångra sedan. Linda fick en större garderob, en stor jättefin spegel och ett fönster från golv till tak. Jag däremot fick en madrass (som hon fortfarande saknar:P) och ett finfint litet bord. Och just det - en skrivare! Hur bra som helst ju, när vi ska skriva ut personliga brev och liknande. Bäst av allt sedan var att vi fick en alldeles egen toa. :D

Grabbarna har sedan fortsatt vara utomordentliga roomiesar, genom att först bjuda på middag (kycklingsallad & vitlöksbröd) samt följa med oss två (!) till IKEA. Haha, de tyckte vi var lagom störda när vi la mer pengar på blommor och ljus än på täcket till sängen. Ska nämnas att täcket till sängen kostade 19 norska kroner, får se om man fryser ihjäl inatt. Och apropå blommor, så kanske potteplanter som det heter här får bli dagens ord. Jag undrar hur länge vi kommer gå runt och skratta åt saker vi läser eller hör :P

Herregud, känner att jag skulle vilja återberätta massor som hänt/saker som sagts idag! Men jag orkar bara inte. Måste sova nu, så vi orkar ta tag i våra liv imorgon. Söka jobb, jobb, jobb.

Godnatt!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

På resande fot med Linda.

Linda spexar i hissen på Umeå Östra.

Linda tar näspray.

Linda kl. 06:00.

Linda på tåget någonstans mellan Stockholm och Oslo.

Och det är där vi är just nu! På tåget någonstans mellan Stockholm och Oslo.  Har bara lånat Lindas mobila bredband en stund för att skriva detta, annars tänkte jag nog varva resan med jobbsök och serietittande, mysigt!
Grabbarna har lovat att möta upp oss med en svensk-flaggor och nationalsång på stationen senare i eftermiddag ;) Haha, kan åtminstone behöva deras bärhjälp! Ser verkligen fram emot att få se lägenheten sedan :D Eftermiddagen/kvällen kommer nog mest ägnas åt att installera sig lite där och lära känna våra nya roomiesar. En sväng om på IKEA måste vi också hinna med! Allt annat praktiskt får vi ta tag i imorgon när vi vaknar upp som Oslo-bor, sjukt. :)
Har haft riktigt konstiga magsmärtor nu i tre dagar. Gör inte ont hela tiden, men har stundvis skitont på en punkt (kanske 5 cm i diameter) precis under revbenen på vänster sida. Vad sitter där? Hypokondrikern i mig skulle kunna sätta 500 spänn på att det är cancer..vore ju riktigt olägligt att få det nu! Nä. Jag inbillar mig nog bara som vanligt!
PS. Min dator vägrar tydligen dela in detta inlägg i stycken...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Flyttdagen är kommen.

Idag är det sista dagen i Umeå & sverige över huvudtaget! Insåg dock häromdagen att jag faktiskt ska hem igen om endast tre veckor då mamma ska ha sitt 50-årskalas, så kommer absolut inte kännas som jag åker för alltid när tåget rullar ikväll.

Ligger under täcket i soffan hos Josse där jag spenderat natten. Har blivit några olika sovplatser senaste två veckorna, både i Schweiz och här hemma :P Varje kväll nåt nytt, haha! Tur man har vänner som är gästvänliga :)

Både Josse & Emma är lediga idag, så vi tre tänkte hänga. Emma tänkte faktiskt komma hit med lunch till oss, tacopaj - vilken lyx! :) Sedan har Josse klipptid kl. 14.. Jag var sugen på att färga mitt hår, men det är visst bara jag som tycker att det behövs. Får se. Måste i alla fall gå lite ärenden på stan!


Nu har jag varit "ledig" i över två veckor, känns helt sjukt. Blivit lite förslappad senaste veckan också i och med en förkylning. Nu mår jag dock bättre och känner verkligen hur det börjar krypa i hela kroppen. Vill träna, träna, träna!
Kanske hinner vi med det idag? Först lite frukost nu :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite fasnacht-bilder!









Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En sån härlig dag.

Vilken fantastiskt fin helg det har varit! De här riktigt soliga och sköna vår-vinterdagarna som börjar komma nu är nog det bästa vi har här uppe i norr näst efter högsommaren. Idag spelade mina tjejer i Umedalen säsongens första träningsmatch mot Mariehems SK ute på Gammliavallen. Jag var riktigt sugen på att åka dit och sitta med på bänken. Jag har ju inte tränat senaste två veckorna och ska heller inte vara med framöver, men hade gullat med tränare Johan så jag skulle få bli inslängd på planen ett tag i alla fall, bara för att för skojs skull få rulla lite boll med brudarna innan jag åker.

Men jag valde till sist att stanna hemma i Storsandsjön med familjen - och det ångrar jag ej! Missade alla dessa dagar ute på isen förra året när jag var i Schweiz och idag var (kanske) lite sista chansen för i år. Så efter frukosten packade jag och pappa väskan och tog skotern till Ristjärn för en riktig far-och-fiske-flicka-förmiddag. SÅ LÄNGE SEDAN JAG KÖRDE SKOTER :)


Skotern!

Pappa, storfiskarn själv.

Det var minsann fridfullt där vi satt.

Dagens fångst, typ lagom stort mellanmål till Gunvald (vår katt).

Eftermiddagen och kvällen sedan har jag till störst del ägnat framför datorn skrivandes på CV:t. Blir som aldrig riktigt nöjd! Men nu börjar det äntligen likna nåt, tänkte åtminstone ge mig för idag. Imorgon blir det uppstigning tidigt! Ska fixa lite mer pappersarbete innan det blir att packa om alla väskor (ja måste det) och bege mig mot Umeå igen. En sista kväll med tjejerna innan avfärd! :)

Börjar längta nu!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gaaah.

Helt ärligt så har detta varit en av de värre dagarna i mitt liv. Okej, vi har haft lite kul också, skrattat en hel del. Men flytt-packa och städa är fan inte kul. Framförallt så är vi INTE klara. Och här sitter vi nu, helt energilösa och smutsiga mitt i röran. Och bäst av allt - jag måste göra i princip samma sak igen med mitt eget lilla bohag på lördag förmiddag.

Tanken är i alla fall att vi ska hinna styra upp det här och ändå hinna få oss några timmar sömn innan flyttlasset går imorgon förmiddag! :)

Jag färgade förresten mina ögonbryn idag, för första gången någonsin (Linda fick färg över). Blev ju sjukt bra!



Vad har vi gett oss in på?




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Flyttstäd

Ja, här flyttstädas det för fullt idag. FRUKTANSVÄRT så tråkigt. Vad gör jag här, frivilligt?

Vi har bokat resan till Oslo också, 20:30 på tisdagkväll bär det av - med tåg. Lite senare än planerat alltså, men en dag hit eller dit kan väl inte göra så stor skillnad kan jag tycka mer än att vi får mer tid hemma. :)

Vi var lagom blonda båda två när vi bokade resan tidigare idag. Jag bokade min biljett först, betalade och allt. Vad vi inte tänkte på då var att vi kanske inte skulle hamna i samma kupé, vagn, plats osv - när hon sedan bokade sin biljett efter. Kan ju kanske vara kul eftersom resan tar ca 20 timmar! Så blev till att telefonköa och gulla bra länge med kvinnan på SJ innan allt var klart och betalt som vi ville ha det, aningen dyrare än planerat det också. Aja!

Nu är rasten slut.. Torka kökskåp nästa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Eftermiddags-surr.

En eloge är vad jag ska ha för att jag hittade tillbaka från min promenad här nu på eftermiddagen. Valde helt enkelt att inte gå så långt, samt undvek att svänga alltför mycket till höger och vänster. För att göra promenaden lite mer effektiv la jag dock in ett x-antal utfallsteg på vägen. Satte jag även på lite pepp-musik när jag kom in och körde ett styrkepass i vardagsrummet. Nu känner jag mig lite piggare!

Ikväll tycker Linda att vi ska ut och leva rövare här i huvudstaden. Jag vet inte riktigt? Min pepp ligger just nu på en 2:a, kanske svag 3:a på en skala från 1-10. Sen känns det kanske inte särskilt smart heller med tanke på den här förkylningen eller vad det är jag har på G. Men vi får se vad yrvädret lyckas övertala mig till när hon kommer hem!

Känner inte att jag varit så duktig som jag hoppats på i jobbsökandet idag. Har i princip bara uppdaterat och finslipat CV:t, samt börjat kolla runt efter lite annonser. Vill att någon fler går igenom och läser mitt CV innan jag börjar registrera det på bemanningsföretag osv. Antar att det alltid är en början dock och vill gärna tro på Lindas ord då hon säger att jobbiten kommer lösa sig!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan se till att det står något smarrigt på bordet när tjejen kommer hem. Matlagningen får bli min största syssla i det här hushållet fram till fredag. Målet är att tömma kylskåp och skafferi och min uppgift är att kombinera innehållet i de båda till så bra måltider som möjligt :) Risotto på quorn-färs får det bli idag.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stockholm

Vet ni, igår tänkte jag en tanke som jag aldrig någonsin tidigare tänkt - jag tänkte så här:
SHIT, JAG TROR ATT JAG SKULLE KUNNA TÄNKA MIG ATT BO HÄR! I Stockholm alltså. Hur oroväckande?

Tror hela anledningen till de tankarna och den känslan var att jag precis kramat om Linda och gett mig ut på stan och strosade runt i affärerna. Herrejisses så mycket fint det finns i butikerna här! Det var SÅ länge sedan jag gick på stan i Stockholm och jag har aldrig tidigare riktigt förstått hela grejen med att åka till Stockholm bara för att shoppa, men nu förstår jag - verkligen. Mitt hjärta bara skrek; vill ha, vill ha, vill ha, spendera, spendera, SPENDERA.

Så idag har jag totalkapat dessa viljor, använder istället hjärnan och har valt att häcka i Lindas lägenhet hela dagen.
Så långt bort från stan som möjligt :P Vaknade upp med halsont imorse också, så kanske lika bra att jag ligger inne och tar det lugnt. :S Känns piss med tanke på tränings-abstinensen jag också känner av.

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och inleda JOBBSÖKET på allvar. Hög tid för det.




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sista dagen in der Schweiz.

Ett, tu tre och så var sista dagen här. Ibland går tiden alldeles för fort, men jag känner mig helnöjd med veckan som gått! Helgen har varit rent fantastisk med svensk-återträffen och cupfinalen i lördags, samt det stora fasnacht-firandet igår.

Eftersom jag tydligen inte fick med mig någon sladd till kameran ner, så kan jag tyvärr inte bjussa på några bilder från i lördags då jag enbart fotade med kameran. Lite bilder och annat från vår middag på restaurang Lötschberg finns dock att kolla in på Johannas blogg :)

Direkt efter middagen bar det av till Wankdorfhalle där det skulle spelas cupfinal mellan GC-Wiler. 3281 åskådare på plats - utsålt! Väl framme vid arenan splittrades vårt stora sällskap, eftersom vi ville se matchen och heja från olika läktare ;) Jag, Elin, Therese med barnen Quist tog plats på Wiler-läktaren tillsammans med spelarfruarna där. Ganz lustig Wiler ohne Mattias schauen, måste jag säga... Men det var en grymt rolig match att se! Stod 0-0 efter första perioden, hur ofta händer det?!

GC var dock det vassare laget och vann till sist med 6-3. Grymt kul för Alexander Bodén, Patrik Lundström och Jonas Thomsson i GC att få bli schweiziska cup-mästare! Kanske var det tack vare klacken de hade på läktaren? ;) Särskilt glad var nog jag för Alex skull, känns som en grym prestation att dra korsbandet och sedan hinna komma tillbaka och ta den här titeln på en och samma säsong. Bilder från matchen och utgången senare kommer!



Igår var det sedan dags för fasnacht-firandet i Solothurn. Det hela inleddes med middag hos familjen Rüegsegger (supergott), innan vi alla skulle sminkas och svida om till våra diverse utklädnader. Jag valde indian-kostymen! :)



Vi var fem stycken som följdes ut igår. Jag som indian, Sophia som "kampfjäger", Johanna som kanin samt Adrian & Franzi som prins och prinsessa. Även här får jag nog skriva ett längre och utförligare inlägg vid ett senare tillfälle, blir lättare att beskriva kvällen med bilder!

Men vi hade så kul. Gick från bar till bar, drack och bara tittade på folk. Alla har verkligen satsat gärnet på kostymerna. Helt galet. Vi lekte lite med tanken och tänkte hur sjukt roligt det skulle vara om detta spektakel skulle finnas hemma. Det negativa här är ju att man inte stöter på så många man känner!

Vi hittade oss åtminstone vänner för kvällen - ja, kan i efterhand känna att vi kanske charmade till oss lite väl mycket gratis-sprit. Men kul var det. Jag pratade något i stil med schweizertyska hela natten, harklandet och sch-ljuden har aldrig suttit så klockrent. :P Ja, de förstod mig i alla fall.

Halv fem tror jag klockan var när vi slutligen tackade för oss och stupade hem och isäng.

Idag har vädret varit strååålande. Jag vaknade vid 12-tiden - oväntat välmående och pigg! Så medan miss Molin ville fortsätta dra täcket över huvudet några timmar valde jag att gå ut och se mig om en sväng. Riktigt mysig by de bor i, familjen Rüegsegger.









Hej hej!

Nu ska jag åka till Derendingen och hämta packningen jag har där. Ikväll ska vi nog bara ägna oss åt skräpmat och serier. Sen var Schweiz-trippen slut, undra om/när man kommer åka hit igen..

Linda & Stockholm nästa! :D

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Redan lördag!

Mer än halva veckan här har gått. Gårdagskvällen var en riktigt rolig tillställning. Kom hem först vid halv tolv, proppmätta och bankrutta. Mycket skratt, prat och kindpussar mellan tuggorna :)

Idag fick det bli ännu en sovmorgon - livet utan väckarklocka är ju underbart. Inledde dagen med att se herrarnas skidskytte-sprint sedan, på schweizisk TV. Fick se Ferrys målgång och Bergmans stående skytte (där han bommade fyra av fem). Trevligt!

Nu har jag precis - återigen - fått avnjuta en frukostbuffé ala Elin. Tänkte hinna ut på en joggingtur nu också innan det är dags för att göra sig klar för kvällen. Kl. 16 har vi bokat bord för 15 svenskar på restaurang Lötschberg i Bern. Tänkte hinna umgås och äta lite gott där innan cupfinalen mellan GC-Wiler. Vilka hejar jag på? Såklart på de tre svenskarna i GC, men hjärtat slår nog fortfarande för Wiler. Så hopp Wiler! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredagkväll :)

Har haft en minst sagt skön fredag. Vaknade 11 och låg kvar och drog mig framför datorn till 12. Då vaknade även Elin och Michael till liv och bjöd på god frukost :) Direkt efter frukosten (eller ja, snarare brunchen?:P) sprang jag till gymmet en sväng. Blev tipsad om en väg dit av Therese som jag aldrig provade under hela mitt år här, förstår inte hur jag kan ha missat den! Perfekt löptur i ett härligt väder och sen som sagt lite gym på det.

Stannade till på shell och köpte en banan på vägen tillbaka, och kvinnan bakom kassan kände igen mig :) "Men, det var länge sen", sa hon. Hann med att se Sverige ta ännu en medalj i skid-VM. Haha, har blivit lite psykningar per sms mellan mig och en av de norrmän som vi ska bo med nu i Oslo. Lika bra att vi flyttar dit efter VM? :P

Sedan blev det en sväng in till Solothurn med Elin igen som ville hitta något fint till morgondagen. Nu har vi precis gjort oss klara för middag inne i Burgdorf tillsammans med "Wiler-fruarna". Blir nog trevligt! Jag är sugen på pizza!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

:)

Får bli bildbomb i slutet av veckan då jag använt kameran färdigt och dessutom fått alla bilder från Sophias kamera. Mycket från fasnacht-firandet! Tills dess tänkte jag att jag kunde lägga upp några jag tagit med mobilen :)

Första bilden här är tagen på min promenad in mot Solothurn igår där jag skulle träffa Alexandra. Precis lika fint som jag minns det :) Dumt nog tog jag ingen bild på mig och självaste Alexandra sedan, men vi hade en bra eftermiddag tillsammans.



Åkte ikväll för att kolla på mitt gamla lag, FC Kirchberg. Förhoppningen var ju att jag själv skulle få spela, men matchen var så pass seriös att jag hade behövt min licens för att få vara med. Men åkte dit för att kika i alla fall och säga hallo zäme! Var lite nervös för att ge mig ut på autobahn igen med Elin och Michaels nya bil. Men allt gick bra och jag hittade fortfarande dit :) Var superkul att träffa alla igen! Det första de frågade var: Kannst du noch deutsch? Ja, men tänk för att det kunde jag! Lyckades få fram en riktigt bra tyska, inte alls sämre än förra året. Så det kändes kul att kunna konversera med dem också :P

Tjejerna förlorade dessvärre, men jag tycker ändå att de spelade helt okej. Fick mig en lagbild också innan jag åkte hem :) Haha, jag hade fått låna en supervarm pälsmössa av Therese för att överleva kvällen. Är väl i princip den och halsduken som syns av mig! Tip top!




Vill också lägga upp en bild på byx-fyndet jag gjorde på Vero Moda inne i Bern idag. Har varit ute efter liknande ett tag, så kunde inte låta bli när jag hittade dessa idag för halva priset. Jättefin färg och superhärlig kvalitet. Blir nog nya favoritbyxan!



Nu är det minsann trötta ögon här, inte så konstigt kanske med tanke på att vi steg upp kvart över fyra imorse/i natt efter bara några få timmar sömn. Så imorgon blir det sovmorgon till att börja med, sen var jag sugen på att träna litegrann. Vi får se vad det blir! Uppskattar bara ledigheten just nu, det behöver inte bli så mycket mer.

Godnatt nu :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Snabb update..

..bara så att ni vet att jag kommit fram och har det bra! 

Är för tillfället hemma hos Sophia. Vi har duschat här och fräschat upp oss lite efter att ha varit uppe och ute kl.05:00 imorse för att dra igång fasnacht-firandet i Solothurn 2011! Har ALDRIG varit med om något liknande. Inte ofta man dricker öl klockan kvart i sex på morgonen tex. :P Franzi berättade att det går åt ca 180 000 liter öl (!) i den här lilla staden för den här veckan, cirka 10 liter per person! Haha. Mååånga kalorier! 
Nu blir det snart lunch här på en liten italiensk restaurang i Gerlafingen innan vi drar in till Bern för lite shopping och lång-fika med Johanna :) 
Ska försöka lägga upp lite bilder senare ikväll som jag tagit så här långt! 
Tschüsss!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()