Potteplanter

Fruktansvärt trött just nu men tänkte ändå försöka knåpa ihop några rader innan jag låter ögonlocken falla igen för idag. Ligger ju trots allt i min nya säng, i mitt nya rum, i vårt nya hem - i Oslo. Känns som en dag värd att minnas ändå, dagen då vi flyttade till Oslo. Ja. Tankar efter dagen?

Allt känns super så här långt! Peppen var på topp när vi på eftermiddagen sakta rullade in mot Oslo S. Solen sken, och allt var bara så oväntat vackert. Killarna (Sivert & Erlend) stod och väntade på oss när vi - sist av alla - tog oss ut ur tåget med väskorna. Skönt att få hjälp med dem må jag säga. Hissen på centralstationen i Stockholm ville inte riktigt fungera för oss imorse, så blev några svettiga turer upp och ned i trapporna då!

Tog oss vidare upp och hem till lägenheten som är så himla fräsch. Jag paxade första rummet vi fick se, vilket jag nästan fick ångra sedan. Linda fick en större garderob, en stor jättefin spegel och ett fönster från golv till tak. Jag däremot fick en madrass (som hon fortfarande saknar:P) och ett finfint litet bord. Och just det - en skrivare! Hur bra som helst ju, när vi ska skriva ut personliga brev och liknande. Bäst av allt sedan var att vi fick en alldeles egen toa. :D

Grabbarna har sedan fortsatt vara utomordentliga roomiesar, genom att först bjuda på middag (kycklingsallad & vitlöksbröd) samt följa med oss två (!) till IKEA. Haha, de tyckte vi var lagom störda när vi la mer pengar på blommor och ljus än på täcket till sängen. Ska nämnas att täcket till sängen kostade 19 norska kroner, får se om man fryser ihjäl inatt. Och apropå blommor, så kanske potteplanter som det heter här får bli dagens ord. Jag undrar hur länge vi kommer gå runt och skratta åt saker vi läser eller hör :P

Herregud, känner att jag skulle vilja återberätta massor som hänt/saker som sagts idag! Men jag orkar bara inte. Måste sova nu, så vi orkar ta tag i våra liv imorgon. Söka jobb, jobb, jobb.

Godnatt!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kommentarer

Postat av: Amanda

Kul att höra att det känns super! Nu är det bäst att du är duktig på att uppdatera så man kan hålla lite koll på vad ni gör därborta! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback