Ibland måst man unna sig själv.

Lite bilder från vår middag inne i Bern igår på Imperial China. För en rätt dyr summa (vi borde faktiskt ha kollat upp priset innan vi tog för oss) så fick man äta så mycket man ville från buffén. Steg ett var att ta för sig kött (kyckling, fisk, räkor, fläskkött osv) samt de grönsaker man ville ha. Sedan lämnade man över tallriken till stekning och därefter fick man ta för sig ris och sötsur-sås eller vad man nu ville ha. HUR gott som helst!



Jag som faktiskt aldrig ätit med pinnar förut var tvungen att prova när det låg ett par framdukade bredvid tallriken. Gick bra! Inte så fort dock. Jag som var hungrig som alltid bytte därför rätt snabbt ut pinnarna mot en vanlig gaffel.

Just när jag tagit för mig och halvt ätit upp en andra portion som var stor nog att vara stor åt en fullvuxen karl, så märkte vi en annan buffé, nämligen dessert-buffén. Ni ser bordet här nedan, fanns en glassdisk också som inte syns på bilden med cirka 10 olika glassorter, både vanlig och sorbet. Allt detta ingick också i priset, så ja. Tur man har två magar, en för mat och en för sötsaker ;)


Efter nästan två timmar kände vi oss nöjda och belåtna. Därefter blev det kasino - ingen vinst där dock. Det är rätt kul, även om det säkert skulle vara ännu roligare om man förstod riktigt hur alla spel gick till.

Idag har det blivit innebandy för hela slanten. Först sett Sophias Burgdorf spela match, därefter Mattias Wiler. Knapp förlust för Sophias lag. Surt sa räven. Större seger för Mattias lag :)

Imorgon väntar match för mig, 12:30hemma i Kirchberg mot Rot Schwarz Thun. Jag har sällan varit så nervös inför en match. Anledning? Jag ska spela mittback. Det är tråkigt och jag vet inte hur man gör. Dessutom vet jag att Thun har forwards som är så mycket snabbare än mig. Konstigt nog har jag ändå en bra känsla i magen också. Skulle vara så skönt och roligt med en vinst. :) Nu blir det lite gott framför TV:n, sedan ska jag försöka somna så tidigt som möjligt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback